Connect with us

Vijesti

Klimatska izvanredna situacija je prijevara zbog depopulacije!

Published

on

Nismo samo mi ti koji imamo glas razuma i vidimo kamo nas vode naše vrle vođe, od političara imamo mi svog Lenarta, a Europa ima neke svoje političare/političarke, ali to nije Giorgia Meloni čija je vlada upravo odobrila uporabu brašna od kukaca u hrani Talijana. Ta “konzervativka” uvozi i zbrinjava migrante kao nijedna talijanska vlada prije nje. Ovdje se osvrćemo na Christine Anderson, njemačku zastupnicu u Europskom parlamentu…  

Europarlamentarna zastupnica pozvala je političare da prekinu “mentalno retardiranu” ideologiju

Eurozastupnica je podigla uzbunu zbog takozvane “klimatske izvanredne situacije” i otkrila da je cijeli narativ “prijevara poradi depopulacije”.

Zeleni dogovor WEF-a koji zagovara predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, a koji uključuje 15-minutne gradove, zabranu mesnih i mliječnih proizvoda i velika povećanja poreza za građane, izazvao je široke prosvjede, osobito među europskim poljoprivrednicima.

Vigilant Fox izvještava: Kako bilo, njemačka zastupnica u Europskom parlamentu, Christine Anderson, kaže da prosvjednici nisu ekstremisti. Ne. “Pravi ekstremisti sjede u stolcima Njemačke vlade!” izjavila je.

“Kritiziranje vlasti nije protuustavno, protuustavna je vlada koja zanemaruje narod…” dodala je EU zastupnica Anderson.

Dodala je i kako je “naša ekonomija u raspadu“ i kako “val bankrota zapljuskuje zemlju” zbog globalističke politike da se “klimatska izvanredna situacija” stavi iznad svega.

EU parlamentarna zastupnica Anderson pozvala je Vladu da okonča klimatske gluposti: “Pozivam vas sve da konačno prestanete bježati od građana i prestanete ih siliti da plaćaju vaše lude, ideološki i mentalno retardirane projekte.

Izvor: Ovdje | Udruga Hrvatski Ratnik

Samo istina je bitna bez obzira koliko teška i bolna bila.

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Vijesti

Obljetnica smrti dr. Ante Starčevića: Otac Domovine – putokaz domoljubima!

Published

on

Na današnji dan 1896. godine preminuo je dr. Ante Starčević, veliki politički vođa, jedan od najutjecajnijih političara u hrvatskoj povijesti te jedan od najvećih promotora ljubavi prema Hrvatskoj, još za života nazvan Ocem Domovine – donosi Domovinski pokret.

Starčević se zalagao za samostalnu Hrvatsku te je smatrao da bi ona s Austro-ugarskom monarhijom trebala biti povezana samo ugovornim odnosom između kralja i hrvatskog naroda. Otuda i njegov glasoviti slogan: “Ni pod Beč, ni pod Peštu, nego za slobodnu, samostalnu Hrvatsku”. Upozoravao je kako je i Beograd neprijatelj hrvatske slobode i samostalnosti.

Dr. Starčević, hvala vam na svemu što ste učinili za Hrvatsku, i danas ste uzor i putokaz domoljubima. Počivali u miru Božjem, neka vam je laka hrvatska gruda!

Domovinski Pokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved