Connect with us

Vijesti

Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Published

on

Engleska je objavila službenu statistiku umrlih za period 02.01.2021 – 02.07.2021. Itekako se isplati cijepiti protiv Covida jer je među umrlima samo 61% pelcovanih. Zamislite da se ti cijepljeni nisu cijepili – koliko bi bile teže posljedice. Ovako samo 61%.

Kako to izgovarati? “Samo 61%” ili “Čak 61%” ?

Naravno, sve ovisi što ste očekivali od cijepljenja. Je li čaša napola puna ili napola prazna.

Ja sam očekivao da su se oni cijepljenjem osigurali od najgorega, a ja necijepeljen da riskiram. I dok sam riskirao, dobio sam proljetos i taj Covid i prebolio ga. Tako da sam nekako sretno upao u onih 99cijelihnešto% koji prežive Covid. Stoga je moje očekivanje od cijepljenja bilo da cijepljenih neće biti među umrlima – u zamjenu za primitak otrova u tijelo.

Za nekoga je to poštena pogodba – ali meni ne odgovara. Pogotovo kad sam već prebolio Koronu (ali nisam PCR-penetriran, nego testiran iz krvi – ali to se ne računa za ausvajs: samo se penetrirano-preboljeni računaju). Zašto nisam pristupio nazalnom penetriranju niti sa štapićem – kriva je šnicla: “Uzmite šniclu, pređite s PCR-štapićem – i vidjet ćete što PCR-test ostavlja u vašem tijelu“. Zezam se. Za šniclu sam saznao par mjeseci kasnije, ali sam već prije imao neka saznanja. I odluku da NIŠTA IM VIŠE NE VJERUJEM.

Evolucija očekivanja od Covid-cjepiva

Međutim, očito da vaxeri imaju drukčija očekivanja od cjepiva. Valjda su postupno podizali letvicu, kao što se sve mjere rade po uzoru na kuhanu žabu:

-"Očekivano je da među umrlima ipak bude i poneki cijepljeni"
-"Dobro, ako je među umrlima 11% cijepljenih - to su oni koji su i onako trebali umrijeti"
-"31% cijepljenih među umrlima, to je samo trećina: lijepo se vidi da je većina umrlih necijepljena!"
-"61% cijepljenih među umrlima, to je ipak manje nego što je udjel cijepljenih među populacijom"

Kako dolaze jesen i zima, te kreće ADE (Antibody Dependant Enhancement), na što upozoravaju ravnozemljaši, tako ćemo vidjeti i veće brojke udjela cijepljenih među umrlima. A karcinomski “dugoprugaši” još niti ne pristižu na cilj (“Stani u red po svoj karcinom: Spike-protein od cjepiva onemogućuje popravak DNK u stanici“) jer niti ne znaju da su prijavljeni za utrku.

Smrti tinejdžera u Velikoj Britaniji porasle 63% otkad je Covid-cjepivo preporučeno za tinejdžere. S porastom u jednom tjednu od 700%.

Englezima bi bilo bolje živjeti u Hrvatskoj

U Hrvatskoj za to isto vrijeme umrlih od cjepiva je 0. Toliko smo mi superiorniji Englezima, naprosto jači. Ili Škotima (“Ako Škotska sa 5 milijuna stanovnika ima 5500 mrtvih od Covid-cjepiva, koliko ima Hrvatska s 4 milijuna?“). Tih bijednih 5.500 umrlih Škota od cjepiva mi je sada više i neugodno spominjati nakon 160.000 umrlih cijepljenih Engleza.

Statistika se može mijesiti kako želiš. Nema badava Bill Gates na stolu knjigu “Kako varati sa statistikom“.

Evo kako od tih istih podataka može ispasti naslov recimo na tportal.hr-u: “Među umrlima najviše necijepljenih – Misli na Engleze, cijepi se!

Evo kako izgledaju isti podaci za potrebe fukaragrafa.hr i indrex.hr: “Pandemija umiranja necijepljenih: među umrlima 40% više necijepljeih od slijedeće kategorije (onih koji nisu uzeli 2.dozu) – Misli na klimatske promjene, skuliraj se i mrkni drugu dozu!

Cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Cjepivo je ispunilo svrhu: cijepljeni imaju blaže simptome smrti.

Izvor: https://t.me/CovidCoronaVaccines/1166

Podaci: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland


bonus link: https://t.me/BasedOmnivore/7876


[UPDATE]

Izašli su novi podaci 02.01.2021 – 24.09.2021 na istoj web-stranici.

Morate anulirati “varanje sa statistikom” iz omiljene knjige Bill Gatesa da dobijete pravu sliku. Ovo je prava slika.

Downloadajte Excel fajl. U njemu krenite od “Table 2” i zanemarite najprije stupce “Age-standardised mortality rate per 100.000”. Ta mjera je bulšit. Iskoristite te stupce za izračun.

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele te podatke u više grupa

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele podatke u 2 tablice/spreadsheeta. Ne znam koliko je nekoj obitelji jednog UNC-a (umrlog nakon cijepljenja) važna činjenica jesu li mu našli Koronavirus svojim PCR-testom ili nisu. Ja mislim da je malo kome važan taj njihov test-kopirka genetskog koda iz svačijeg 8.kromosoma (“Svaki čovjek ima na 8.kromosomu sekvencu koju PCR test “otkriva” kao “pozitivan na COVID”“) s iteracijom po stožerskim željama.

Stoga trebate unutar spreadsheeta “Table 2” dovući podatke iz spreadsheeta “Table 1” i zbrojiti s adekvatnim ćelijama Tablice 2. To se postiže s prefiksom od imena spreadsheeta i uskličnika. Npr. formula je =C5+’Table 1′!C6

Tako imate broj umrlih bez obzira na njihov test. Isto napravite i za sve 3 grupe cijepljenih.

Na gornjoj mega slici zacrvenjena su umiranja na 100.000 koja su veća od rekordno zabilježenoga među necijepljene (krajem siječnja). Nakon prva 2 mjeseca se za necijepljene stopa smanjila sa 40-50 na jednocifrenu brojku, i takva je svih zadnjih 6-7 mjeseci.

Dobro je što daju “raspoloživu” populaciju za svaku grupu, pa možete izračunati “broj umrlih na 100.000”. To je prava mjera. Njihova “Age-standardised mortality rate per 100.000” daje puno puno manje brojke. Još jedno zamućivanje vode. To je možda i u redu u nekoj primjeni, ali ovdje je pijesak u oči. Kao što im je trebao PCR-test da mogu pomoću broja iteracija manipulirati s ishodom, tako i s ovime drastično umjetno umanjuju učestalost na 100.000.

Kad žele nešto sakriti iz jedne kategorije, onda razdijele podatke u nekoliko grupa. Vjerujem da je obiteljima UNC-a (umrlih nakon cjepiva) potpuno nevažno je li umro unutar 21 dana od 1.doze, ili između 1. i 2.doze, ili nakon 2.doze. To može nešto značiti javnozdravstvenim vlastima – da na primjer zaustave cijepljenje nakon određenog broja smrti… ali svi znamo da se to neće desiti. Stoga razdioba ne služi ničemu. Jer je za globoeugeničare smrt je poželjan ishod cijepljenja. I dokaz da cjepivo djeluje kako su zamislili.

Zbrojite zato sve grupe raznocijepljenih u jednu. Sada možemo vidjeti da je prosjek za cijelih 9 mjeseci:

necijepljenih umire13,2 na 100.000
cijepljenih imire22,7 na 100.000

Napominjem da je već 6-7 mjeseci kod necijepljenih ta brojka jednocifrena. Druga doza ima brojku 20+ kao konstantu.

Još uvijek mislite da je cijepiti se dobra ideja?

Cijepljenje premoćno vodi rukometnim rezultatom 22:13 po šansama za umrijeti. Ali su cijepljenima simptomi smrti puno blaži. Naime, necijepljene stavljaju na rasprskavanje pluća s respiratorima.

>> Savezna država Indije (241 MILIJUN stanovnika) proglasila pobjedu nad COVID-19 nakon što je vlada promovirala ovaj lijek, svima dostupan

Ah, zaboravio sam spomenuti da postoji lijek za Covid.

Zove se Ivermektin (“Plenkoviću, ako želiš da imamo samo 2 Covid zaražena umjesto 20.000, angažiraj za konzultanta Yogy Adityanth-a (Utar Pradesh: Ivermektin)“)

Vijesti

Sveti Toma Akvinski o tome kako izbjeći zavist na društvenim mrežama

Published

on

Umjesto da podlegnemo zamci usporedbe, možemo njegovati duh zahvalnosti i slaviti dobro u sebi i drugima.

Gornja ilustracija: – Imam 1000 sljedbenika, a ti? – 80000. Stvarnost: – Mislila sam da će više ljudi doći!? – Ne, samo moji najbolji prijatelji!

Potreba za isključivanjem, odbacivanjem doslovno beskonačnog pomicanja i algoritamski odabranih feedova, sve je veći fenomen. Nije pretjerano reći da mnogi biraju digitalnu detoksikaciju, svjesni prekid od stalne gužve društvenih medija – ili čak potpuno povlačenje iz njih. Ovo nije samo hir, poput čišćenja sokovima ili povremenog posta; to je zdrav odgovor na stalni pritisak online savršenstva. Platforme društvenih medija, iako nude povezanost, također mogu njegovati osjećaj zavisti. Ali što kada bi postojao način za snalaženje u ovom digitalnom krajoliku bez podlijeganja ovom poroku?

Uđite u svetog Tomu Akvinskog, poznatog srednjovjekovnog filozofa i teologa. Njegovi bezvremenski uvidi iznenađujuće su relevantni kada je u pitanju razmišljanje o našim suvremenim borbama. Dok Akvinski nije mogao predvidjeti uspon društvenih medija, njegova razmišljanja o zavisti pružaju snažan okvir za navigaciju u usporednoj zamci koju te platforme mogu stvoriti.

Što je zavist i zašto je destruktivna?

Prema Akvincu, zavist je “tuga tuđeg dobra”. To nije samo ljubomora, koja je strah od gubitka nečega što posjedujete. Zavist je podmuklija emocija, gorčina koja se zagnoji kada vidimo sreću druge osobe. U doba društvenih medija, ova sreća može poprimiti mnoge oblike – prijateljeve savršene fotografije s odmora, kolegina nemilosrdna promaknuća na poslu, pažljivo osmišljena slika života koji se čini sretnim bez napora.

Akvinski nas podsjeća da je zavist razorna sila. To ne samo da izjeda našu vlastitu radost, već također sprječava našu sposobnost da cijenimo dobre stvari u vlastitom životu. Akvinski nadalje tvrdi da istinska sreća ne dolazi od uspoređivanja s drugima, već od življenja kreposnog života u skladu s Božjim planom.

Dakle, kako možemo primijeniti mudrost Akvinskog na svoje navike društvenih medija? Evo nekoliko strategija:

1. PAZITE ŠTO KONZUMIRATE

Uredite svoje feedove društvenih medija tako da budu poticajni i inspirativni. Prestanite pratiti račune koji stalno izazivaju zavist ili negativnost.

2. VJEŽBAJTE ZAHVALNOST

Prebacite fokus s onoga što vam nedostaje na ono što imate. Svaki dan odvojite vrijeme za razmišljanje o blagoslovima u svom životu, velikima i malima.

3. SLAVI USPJEH DRUGIH

Prava radost zbog tuđe sreće raspršuje zavist. Koristite društvene medije da čestitate i ohrabrite druge.

4. PRISJETITE SE “ODGOVARANE STVARNOSTI”

Društveni mediji su vrhunac, a ne stvarni život. Svatko se suočava s izazovima, čak i oni s naizgled savršenim online osobama.

5. USREDOTOČITE SE NA VLASTITI ŽIVOT

Uspoređivanje je kradljivac radosti. Postavite sebi ciljeve i težnje, neovisno o tome što drugi rade.

Društveni mediji mogu biti vrijedan alat za povezivanje i informacije – to je neporecivo. Ali primjenom bezvremenske mudrosti Akvinca na zavist, možemo koristiti ovaj digitalni prostor s većom sviješću i unutarnjim mirom. Umjesto da podlegnemo zamci usporedbe, možemo njegovati duh zahvalnosti i slaviti dobro u sebi i drugima. Usredotočujući se na svoj život, možemo pronaći istinsku sreću izvan filtrirane leće društvenih medija.

Daniel Esparza/Aletea ilustracija: Brightside

Continue Reading

Vijesti

Preminuo je Louis d’Alencourt ‘apostol posljednjih vremena’

Published

on

Louis d’Alencourt, francuski intelektualac, komunikolog, te kao katolik specijaliziran za eshatologiju, koji je detektirao sve simboličke tragove koji se odnose na kraj vremena, preminuo je. POČIVAO U MIRU!

Tekst o Autoru (samom sebi) s bloga Le grand Reveil – Révélations pour la fin des temps, (Veliko buđenje – Otkrivenje za posljednja vremena) prenosimo

slika: Gospa od La Salette.

Zovem se Louis d’Alencourt, rođen sam 1969., dakle 2012. imam 43 godine. Oženjen, otac obitelji, poslovni menadžer, oglašivač sam i radim u komunikacijskim profesijama od svoje 23 godine , uglavnom na čelu vlastitih struktura. Imao sam sve razloge da nastavim živjeti “ublaženi” mali život bez postavljanja previše pitanja i da uživam u životu. Osim toga…

Praktičan katolik, tradicionalističkog senzibiliteta, odgojen sam u okruženju u kojem sam naučen ne vjerovati “svijetu”, odnosno društvu koje ga okružuje, čije su ideje i način djelovanja sve više u suprotnosti s katoličkom mišlju i njezinim učenjem . Hvala Bogu, djetinjstvo i mladost sam sačuvao od štete koju danas nanose televizija i “elektronički” stil života (videoigre i slično).

To me nije spriječilo da se prihvatim računala čim sam počeo raditi (bilo je to 1989. godine), niti da pozdravim dolazak Interneta i očito budem redoviti korisnik. Čak sam bio jedan od preteča mobitela jer sam i prije dolaska mobitela već imao telefon u autu. Bilo je to doba Radiocoma 2000. ako se dobro sjećam.

No, kako nisam rođen s računalima i kako sam ih usvajao samo u radu, uvijek sam ih smatrao prije svega alatom za rad. Isto za Internet. Računalni i elektronički alati za mene nisu cilj nego sredstvo. Nijansa je važna jer nam omogućuje da stroju i njegovoj dominaciji nad čovjekom damo granice, također nam omogućuje da znamo da ne budemo previše ovisni o njemu, a prije svega da zadržimo “kontrolu”. Često sam sklon reći “nije stroj taj koja odlučuje, ja sam”.

Dovoljno je reći da računala koja se sama ažuriraju, nadjačavajući slobodnu volju svog vlasnika, odgovaraju stvarima koje me ljute. Da ne spominjem da zapravo ne znamo sve što navedeno računalo radi i prenosi…

Sve ovo samo da kažem da sam malo po malo, što sam bio stariji, to sam se više pitao o evoluciji sadašnjeg svijeta; kamo ide, Što se događa ? Odakle taj jaz između percipiranog svijeta, željenog svijeta i stvarnog svijeta? Kako objasniti da usprkos iznimnom životnom standardu zapadnjaka, čiji je potrošačko društvo najvidljiviji izlog, postoji i velika nelagoda? Sve se čini u redu, a ipak nešto nije u redu.

Uvijek su me zanimale politika i ekonomija. Moram razumjeti stvari i stoga dublje prodreti u određene teme. Budući da televizija ne dopušta da idete dublje, čitanje je najlakši i najpouzdaniji način.

Tako sam od prosječnog građanina s godinama postao ISTRAŽIVAČ. Filozof i istraživač. Točnije, istraživač političke filozofije.

Da biste razumjeli što se događa, morate pokušati znati donju stranu karata. Postoji službena i neslužbena povijest. Onaj pravi, onaj o kojem se ne uči u udžbenicima. Geopolitika. Tajne službe. Tajna društva. itd…

Kao istraživački alat, ne biste trebali početi s internetom, već s knjigama. Jedna knjiga vodi drugoj; autor, u svom argumentu, navodi druge knjige koje vas potiče znatiželja, i tako dalje. Zatim dovršavate svoja zapažanja putem Interneta. Nikad ne zaboravite da, ako vam se neka tema sviđa, morate je dalje istraživati ​​kroz knjige, a ne ostati na površnoj fazi, kao što je slučaj s audiovizualnim dokumentima i internetom.

A ono što sam otkrio bilo je zastrašujuće. Nakon 10 godina istraživanja i napornog rada, odabira, provjeravanja, razmišljanja, danas sam u mogućnosti odgovoriti na pitanja:

Za što ?
Gdje idemo ?
O kako da stignemo tamo?
Gotovo sa sigurnošću. Jedini element koji mi nedostaje, i to veliki, je kalendar: Kada?
Ali to je i najteže, i najtajnije.

Iza riječi “kraj vremena”, “apokalipsa” ili “kraj svijeta” moramo dati jasna objašnjenja, valjane argumente i konstruirano razmišljanje.

Danas više ne mogu šutjeti. Ovo znanje moram staviti u službu svojih bližnjih kako bih im pomogao da se pripreme za konačno rješenje koje se nazire. Razmišljao sam o pisanju knjige; ovaj projekt nije isključen, ali prvo krećem s ovim blogom čiji je cilj u naslovu: probudi se dok ne bude prekasno!

Tako ću ispuniti ulogu “apostola posljednjih vremena” o kojem je Gospa od La Salette govorila u svojoj poznatoj tajni (1846.) i koji će se pojaviti u vrijeme dolaska Antikrista: “Pozivam apostole posljednjih vremena, vjerne učenike Isusa Krista, koji su živjeli u preziru svijeta i samih sebe, u siromaštvu i poniznosti, u preziru i šutnji, u molitvi i mrtvljenju, u čistoći i u jedinstvu s Bogom, u patnji i neznanju svijetu. Vrijeme je da izađu i osvijetle zemlju. “.

Nažalost, ne uklapam se baš u opis, stoga riječ (budućnost) na početku ovog članka, jer težim biti dio toga i nadam se da ću pronaći milost i snagu potrebnu da to postignem.

Doista, vladavina Antikrista je blizu i sada je hitno prosvijetliti svoje suvremenike.

Continue Reading

Vijesti

VELIKO BUĐENJE – U čast Louisu d’Alencourtu – Proročanstvo temeljeno na broju 47

Published

on

Želio bih odati počast Louisu d’Alencourtu nastavljajući njegov rad na broju 47. Danas ćemo sastaviti proročanstvo na temelju broja 47 na temelju svetog imena Ieshoua – piše Stéphane na blogu LaFranceChretienne.

Kao što Louis objašnjava u svom posljednjem članku od 29. ožujka 2024.:

47 je broj Mesije u hebrejskoj numeraciji. Ova vrijednost vrijedi i za Židove i za kršćane.

Za kršćane je Isus bio Mesija obećan Židovima i cijelom svijetu. Broj Krista u slavi je 47. Isus se na hebrejskom piše kao Ieshua, tj. Yod 10 + He 5 + Schin 21 + Wav 6 + He 5 = 47

Sa svoje strane, Jean-Gaston Bardet postiže sličan rezultat: on otkriva da je ime Kristove slave „sastavljeno od goljenice, simbola Kristove ljudskosti, integrirane u tetragram YHWH koji predstavlja Trojstvo. Što daje: YHShWH. Ovo ime slave vrijedi 47.”

Uzmimo ime “Ieshua” na hebrejskom i potražimo 47. knjigu koja odgovara onoj iz “Tužaljki”.

Potražimo stihove koji odgovaraju svetoj vrijednosti “Ieshoua”:

« Prvo pojavljivanje Yod 10 → Tužaljke 1:10

Drugo pojavljivanje Heb 5 → Tužaljke 2:05

Treće pojavljivanje Shin 21 → Tužaljke 3:61-63 (21. tužaljka počinje stihom 61)

Četvrto pojavljivanje Wav 6 → Tužaljke 4:06

Peto pojavljivanje Heb 5 → Tužaljke 5:05 »

Za sastavljanje proročanstva oslanjamo se na liturgijski tekst Crkve:

Tužaljke 1:10

Yod — Protivnik je zauzeo sva njegova blaga: da, on (grad Jeruzalem) je vidio pogane kako ulaze u njegovo svetište, dok si im ti zapovjedio: “Ne ulazite u moju skupštinu. »

Tužaljke 2:05

Hej — Gospodin je poput neprijatelja: progutao je Izrael, progutao njegove citadele, razorio tvrđave, izlio žalbe i jadikovke na kćer Judinu.

Tužaljke 3:61-63

61 Shin — Ti čuješ njihove uvrede, Gospodine, sve njihove spletke protiv mene,

62 riječi mojih napadača i njihov šapat protiv mene cijeli dan;

63 pogledaj ih, sjede ili stoje, pjevaju o meni.

Tužaljke 4:06

06 Waw — Grijeh kćeri mog naroda premašio je grijeh Sodome, koja je uništena u trenu, a da se na nju nije digla ruka.

Tužaljke 5:05

05 Ovdje smo lovljeni, robovi; iscrpljeni, nemamo odmora.

Prisjetimo se što Louis kaže na kraju

“Projekt 47 je ulazak u eru hegemonije i dominacije židovskih elita, judaizma i židovskog duha nad svijetom (svi tvore svog “Mesiju”), a to bi doba, govore nam svojim ezoteričnim znakovima, počelo s inauguracija 47. američkog predsjednika, 20. siječnja 2025.

Proročanstvo za Francusku počelo bi 20. siječnja 2025.

Objasnimo sada ovo proročanstvo temeljeno na svetom broju “Ieshua” oslanjajući se na 47. biblijski tekst i zamjenjujući Jeruzalem gradom Parizom.
Prvi stih – Tužaljke 1:10

Yod — Protivnik je zauzeo sva njegova blaga: da, on (grad Jeruzalem) je vidio pogane kako ulaze u njegovo svetište, dok si im ti zapovjedio: “Ne ulazite u moju skupštinu. »

Objašnjenja prvog stiha

Ovaj prvi stih iznenađujuće podsjeća na Olimpijske igre 2024. godine kada su se pagani vratili u grad Pariz kada je Bog zabranio ulazak u njegovu skupštinu. Susjedni stihovi objašnjavaju da je “njegova nečistoća zaprljala njegovu haljinu” i da “sav njegov narod uzdiše za kruhom”.

Čini se da ovaj stih ukazuje na to da će biti gladi zbog njegovih svetogrđa

Drugi stih – Tužaljke 2:05

Hej — Gospodin je poput neprijatelja: progutao je Izrael, progutao njegove citadele, razorio tvrđave, izlio žalbe i jadikovke na kćer Judinu.

Objašnjenja drugog stiha

Ovaj drugi stih objašnjava kaznu koja je izrečena Parisu. Susjedni stihovi objašnjavaju da je “kao neprijatelj nategao svoj luk, i kao protivnik podigao je svoju desnicu” i “u velikoj srdžbe Bog je obeščastio kralja i svećenika.” »

Ovaj stih ukazuje na to da se Božji gnjev može sručiti na grad Pariz, a time i na Francusku kao kaznu za njezine mnoge grijehe.

Treći stih – Tužaljke 3:61-63

61 Shin — Ti čuješ njihove uvrede, Gospodine, sve njihove spletke protiv mene,

62 riječi mojih napadača i njihov šapat protiv mene cijeli dan;

63 pogledaj ih, sjede ili stoje, pjevaju o meni.

Objašnjenja trećeg stiha

Ovaj treći stih objašnjava da Božji neprijatelji trijumfiraju nad gradom Parizom i nad Francuskom, općenito. Neprijatelji Božji nekažnjeno hule na sveto ime Isusa Krista, Sina Božjega.

Susjedni stihovi objašnjavaju da “Ti si se zauzeo za moj slučaj, Gospodine: ti si otkupio moj život” i “Ti ćeš im vratiti, Gospodine, po djelima ruku njihovih.” Zaludit ćeš njihova srca: na njima će biti tvoje prokletstvo. Progonit ćeš ih svojim gnjevom, uništit ćeš ih ispod neba svoga, Gospodine. »

Ovaj stih ukazuje na to da će se Božji gnjev prvo očitovati u gluposti, sljepoći, što će ih natjerati da se urote protiv djela Isusa Krista. “Woke” ideologija točno odgovara onome što je ovdje objašnjeno.

Četvrti stih – Tužaljke 4:06

06 Waw — Grijeh kćeri mog naroda premašio je grijeh Sodome, koja je uništena u trenu, a da se na nju nije digla ruka.

Objašnjenja četvrtog stiha

Ovaj četvrti stih objašnjava da će grad Pariz biti uništen nakon ozbiljnih pogrešaka koje je uzrokovala kći mog naroda. Ovdje ideologija „probuđenja“ odgovara „kćeri mog naroda“, to jest ljudima čiji su umovi zaglupljeni Božjom voljom. Prethodni stih daje više detalja: “Oni koji jedu delicije nestaju po ulicama; oni koji su živjeli u raskoši nalaze se na gnojištu. “. Na temelju sljedećeg 6. stiha “Lamed — Nisu vjerovali, kraljevi zemlje, niti bilo koji stanovnik svijeta, da će protivnik, neprijatelj, proći kroz vrata Jeruzalema. »

Ovaj stih ukazuje da će se Božji gnjev očitovati u strašnoj invaziji kako bi se kaznio grijeh koji je nadmašio onaj Sodome. Ideologija “probuđenja” zapravo nadilazi sve drevne ideologije uključujući i onu same Sodome. Ovaj grad je u trenu uništen sumporom i vatrom.

Peti stih – Tužaljke 5:05

05 Ovdje smo lovljeni, robovi; iscrpljeni, nemamo odmora.

Objašnjenja petog stiha

Ovaj peti stih objašnjava rezultat Božjeg gnjeva. Susjedni stihovi daju više informacija: “Pijemo svoju vodu za novac; kupujemo naša drva. » i „Mi pružamo svoju ruku Egiptu, Assuru, za naš dio kruha. “. Sljedeći peti stih glasi “10 Naša koža gori poput peći u vrućini od gladi. »

Ovaj stih ukazuje na to da je hrana vrlo skupa i da ju je vrlo teško pronaći jer ćemo morati tražiti pomoć od susjednih zemalja. Glad bi mogla biti stvarnost zbog nacionalnog grijeha, Olimpijskih igara u Parizu 2024., koje su trijumfom “probuđenja” nadmašile onu u Sodomi.

Zaključak
“Probuđena” ideologija trenutno trijumfira nad Francuskom otvoreno se prikazujući na Olimpijskim igrama u Parizu u srpnju 2024. Bog neće dopustiti da ovo svetogrđe prođe nekažnjeno. Moramo očekivati ​​velike pošasti od 20. siječnja 2025. Sljedeća godina bi mogla biti godina građanskog rata, ruske invazije, gladi i uništenja Pariza prema proročanstvu koje smo upravo stvorili na temelju djela Louisa d’Alencourta.

Bog vas blagoslovio u ovim svetogrdnim vremenima,

Stephane, svibnja 2024

Link na PDF datoteku: OVDJE!

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved