Connect with us

Vijesti

Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Published

on

Engleska je objavila službenu statistiku umrlih za period 02.01.2021 – 02.07.2021. Itekako se isplati cijepiti protiv Covida jer je među umrlima samo 61% pelcovanih. Zamislite da se ti cijepljeni nisu cijepili – koliko bi bile teže posljedice. Ovako samo 61%.

Kako to izgovarati? “Samo 61%” ili “Čak 61%” ?

Naravno, sve ovisi što ste očekivali od cijepljenja. Je li čaša napola puna ili napola prazna.

Ja sam očekivao da su se oni cijepljenjem osigurali od najgorega, a ja necijepeljen da riskiram. I dok sam riskirao, dobio sam proljetos i taj Covid i prebolio ga. Tako da sam nekako sretno upao u onih 99cijelihnešto% koji prežive Covid. Stoga je moje očekivanje od cijepljenja bilo da cijepljenih neće biti među umrlima – u zamjenu za primitak otrova u tijelo.

Za nekoga je to poštena pogodba – ali meni ne odgovara. Pogotovo kad sam već prebolio Koronu (ali nisam PCR-penetriran, nego testiran iz krvi – ali to se ne računa za ausvajs: samo se penetrirano-preboljeni računaju). Zašto nisam pristupio nazalnom penetriranju niti sa štapićem – kriva je šnicla: “Uzmite šniclu, pređite s PCR-štapićem – i vidjet ćete što PCR-test ostavlja u vašem tijelu“. Zezam se. Za šniclu sam saznao par mjeseci kasnije, ali sam već prije imao neka saznanja. I odluku da NIŠTA IM VIŠE NE VJERUJEM.

Evolucija očekivanja od Covid-cjepiva

Međutim, očito da vaxeri imaju drukčija očekivanja od cjepiva. Valjda su postupno podizali letvicu, kao što se sve mjere rade po uzoru na kuhanu žabu:

-"Očekivano je da među umrlima ipak bude i poneki cijepljeni"
-"Dobro, ako je među umrlima 11% cijepljenih - to su oni koji su i onako trebali umrijeti"
-"31% cijepljenih među umrlima, to je samo trećina: lijepo se vidi da je većina umrlih necijepljena!"
-"61% cijepljenih među umrlima, to je ipak manje nego što je udjel cijepljenih među populacijom"

Kako dolaze jesen i zima, te kreće ADE (Antibody Dependant Enhancement), na što upozoravaju ravnozemljaši, tako ćemo vidjeti i veće brojke udjela cijepljenih među umrlima. A karcinomski “dugoprugaši” još niti ne pristižu na cilj (“Stani u red po svoj karcinom: Spike-protein od cjepiva onemogućuje popravak DNK u stanici“) jer niti ne znaju da su prijavljeni za utrku.

Smrti tinejdžera u Velikoj Britaniji porasle 63% otkad je Covid-cjepivo preporučeno za tinejdžere. S porastom u jednom tjednu od 700%.

Englezima bi bilo bolje živjeti u Hrvatskoj

U Hrvatskoj za to isto vrijeme umrlih od cjepiva je 0. Toliko smo mi superiorniji Englezima, naprosto jači. Ili Škotima (“Ako Škotska sa 5 milijuna stanovnika ima 5500 mrtvih od Covid-cjepiva, koliko ima Hrvatska s 4 milijuna?“). Tih bijednih 5.500 umrlih Škota od cjepiva mi je sada više i neugodno spominjati nakon 160.000 umrlih cijepljenih Engleza.

Statistika se može mijesiti kako želiš. Nema badava Bill Gates na stolu knjigu “Kako varati sa statistikom“.

Evo kako od tih istih podataka može ispasti naslov recimo na tportal.hr-u: “Među umrlima najviše necijepljenih – Misli na Engleze, cijepi se!

Evo kako izgledaju isti podaci za potrebe fukaragrafa.hr i indrex.hr: “Pandemija umiranja necijepljenih: među umrlima 40% više necijepljeih od slijedeće kategorije (onih koji nisu uzeli 2.dozu) – Misli na klimatske promjene, skuliraj se i mrkni drugu dozu!

Cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Cjepivo je ispunilo svrhu: cijepljeni imaju blaže simptome smrti.

Izvor: https://t.me/CovidCoronaVaccines/1166

Podaci: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland


bonus link: https://t.me/BasedOmnivore/7876


[UPDATE]

Izašli su novi podaci 02.01.2021 – 24.09.2021 na istoj web-stranici.

Morate anulirati “varanje sa statistikom” iz omiljene knjige Bill Gatesa da dobijete pravu sliku. Ovo je prava slika.

Downloadajte Excel fajl. U njemu krenite od “Table 2” i zanemarite najprije stupce “Age-standardised mortality rate per 100.000”. Ta mjera je bulšit. Iskoristite te stupce za izračun.

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele te podatke u više grupa

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele podatke u 2 tablice/spreadsheeta. Ne znam koliko je nekoj obitelji jednog UNC-a (umrlog nakon cijepljenja) važna činjenica jesu li mu našli Koronavirus svojim PCR-testom ili nisu. Ja mislim da je malo kome važan taj njihov test-kopirka genetskog koda iz svačijeg 8.kromosoma (“Svaki čovjek ima na 8.kromosomu sekvencu koju PCR test “otkriva” kao “pozitivan na COVID”“) s iteracijom po stožerskim željama.

Stoga trebate unutar spreadsheeta “Table 2” dovući podatke iz spreadsheeta “Table 1” i zbrojiti s adekvatnim ćelijama Tablice 2. To se postiže s prefiksom od imena spreadsheeta i uskličnika. Npr. formula je =C5+’Table 1′!C6

Tako imate broj umrlih bez obzira na njihov test. Isto napravite i za sve 3 grupe cijepljenih.

Na gornjoj mega slici zacrvenjena su umiranja na 100.000 koja su veća od rekordno zabilježenoga među necijepljene (krajem siječnja). Nakon prva 2 mjeseca se za necijepljene stopa smanjila sa 40-50 na jednocifrenu brojku, i takva je svih zadnjih 6-7 mjeseci.

Dobro je što daju “raspoloživu” populaciju za svaku grupu, pa možete izračunati “broj umrlih na 100.000”. To je prava mjera. Njihova “Age-standardised mortality rate per 100.000” daje puno puno manje brojke. Još jedno zamućivanje vode. To je možda i u redu u nekoj primjeni, ali ovdje je pijesak u oči. Kao što im je trebao PCR-test da mogu pomoću broja iteracija manipulirati s ishodom, tako i s ovime drastično umjetno umanjuju učestalost na 100.000.

Kad žele nešto sakriti iz jedne kategorije, onda razdijele podatke u nekoliko grupa. Vjerujem da je obiteljima UNC-a (umrlih nakon cjepiva) potpuno nevažno je li umro unutar 21 dana od 1.doze, ili između 1. i 2.doze, ili nakon 2.doze. To može nešto značiti javnozdravstvenim vlastima – da na primjer zaustave cijepljenje nakon određenog broja smrti… ali svi znamo da se to neće desiti. Stoga razdioba ne služi ničemu. Jer je za globoeugeničare smrt je poželjan ishod cijepljenja. I dokaz da cjepivo djeluje kako su zamislili.

Zbrojite zato sve grupe raznocijepljenih u jednu. Sada možemo vidjeti da je prosjek za cijelih 9 mjeseci:

necijepljenih umire13,2 na 100.000
cijepljenih imire22,7 na 100.000

Napominjem da je već 6-7 mjeseci kod necijepljenih ta brojka jednocifrena. Druga doza ima brojku 20+ kao konstantu.

Još uvijek mislite da je cijepiti se dobra ideja?

Cijepljenje premoćno vodi rukometnim rezultatom 22:13 po šansama za umrijeti. Ali su cijepljenima simptomi smrti puno blaži. Naime, necijepljene stavljaju na rasprskavanje pluća s respiratorima.

>> Savezna država Indije (241 MILIJUN stanovnika) proglasila pobjedu nad COVID-19 nakon što je vlada promovirala ovaj lijek, svima dostupan

Ah, zaboravio sam spomenuti da postoji lijek za Covid.

Zove se Ivermektin (“Plenkoviću, ako želiš da imamo samo 2 Covid zaražena umjesto 20.000, angažiraj za konzultanta Yogy Adityanth-a (Utar Pradesh: Ivermektin)“)

Vijesti

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina proxy CIA-e!

Published

on

U slučaju da niste čuli, MSM sada priznaju da je Ukrajina opunomoćenik CIA-e.

To znači da Putinova invazija na Ukrajinu NIJE bila neprovocirana i da su SAD ekspanzionisti koji ruše suverene nacije radi geopolitičke dobiti – piše na X profilu @WarClandestine.

SAD su donijele rat Putinu pred vrata.

Što znači da je svaka stvar koju su vam zapadni mediji rekli o ratu u Ukrajini bila utemeljena na laži. Sve analize koje ste čuli od pompoznih MSM govornika temeljile su se na pretpostavci da je Putin to učinio ničim izazvan, samo zato što je “doslovno Hitler”. Ništa od toga nije bila istina.

Ispostavilo se da su Putinove optužbe da zapadne obavještajne službe kontroliraju Ukrajinu bile točne, stoga je njegov napad više nego opravdan. Zamislite samo da je Rusija financirala nacističke milicije u Kanadi, započela građanski rat, svrgnula vladu, zatim uspostavila vlastiti marionetski režim, zatim postavila ruske obavještajne baze i biolaboratorije po cijeloj našoj sjevernoj granici. Svaki bi Amerikanac tražio da se Kanada i Rusija sravne s zemljom. Pa to je upravo ono što su SAD učinile Rusiji i ljute su.

Rusija je pokušala ući u NATO, odbijeni su. Rusija je pokušala pregovarati nenasilnim sredstvima za rješavanje sukoba, što im je odbijeno. Rusija je UN-u pokušala iznijeti svoje pritužbe zbog američke proizvodnje biološkog oružja i špijunaže, što je odbijeno. Rusija je pokušala ići diplomatskim putem, a Zapad je samo vikao “ruske dezinformacije”, a oni su bili ti koji su gurali dezinformacije.

Zapad se također potrudio cenzurirati neovisne novinare poput mene koji vam to govorim od prvog dana, jer da je javnost cijelo vrijeme znala ovaj detalj, ne bi podržali slanje naših dolara poreza tamo.

Ovo će mnogim Amerikancima biti teška pilula za progutati, ali Rusija nije negativac u ovom scenariju. Zapad je, a nije ni blizu.

Što prije svi to prepoznamo, prije ćemo moći počistiti nered.

Continue Reading

Vijesti

“ZASTRAŠUJUĆE?” Soros bi mogao pokupovati preko 220 medijskih postaja u SAD

Published

on

Liberalni financijer George Soros kupio je glavni udio u drugoj najvećoj američkoj radijskoj tvrtki i mogao bi steći “efektivnu kontrolu” nad više od 220 postaja diljem zemlje, izvijestio je u srijedu New York Post.

Soros Fund Management kupio je oko 400 milijuna dolara duga medijske grupe Audacy tijekom stečajnog postupka, izvijestile su novine pozivajući se na sudske podneske. Milijarder je kupio dug po otprilike 50 centi za dolar od hedge fonda HG Vora, nastavlja se u izvješću, uz napomenu da će, nakon što stečajni sud odobri posao, Soros posjedovati oko 40% ukupnog duga Audacyja.

Iako 40% nije većinski udio, izvor je rekao za New York Post da bi Soros ipak mogao steći “efikasnu kontrolu nad medijskim divom kada izađe iz stečaja”.

Audacy posjeduje 227 glazbenih, sportskih i radio postaja u 45 američkih država. Tvrtka također posjeduje CBS Radio, koji upravlja s 11 informativnih postaja uključujući KCBS iz San Francisca i WCBS iz New Yorka. Nakon godina pada prihoda, Audacy je početkom prošlog mjeseca podnio zahtjev za stečaj s 1,9 milijardi dolara duga.

Bude li se dogovor sklopio kako je objavljeno, Audacy će biti najnoviji dodatak Sorosevom rastućem medijskom carstvu. Soros Fund Management pridružio se konzorciju vjerovnika za kupnju Vice Media prošlog ljeta, plativši 350 milijuna dolara za preuzimanje bivšeg medijskog velikana koji je nekoć bio procijenjen na 5,7 milijardi dolara.

“Insajderski izvor” kojeg citira New York Post opisao je ugovor s Audacyjem kao “zastrašujući”, rekavši kako vjeruje da Soros namjerava iskoristiti svoj udio kako bi utjecao na javno mnijenje uoči ovogodišnjih predsjedničkih izbora – prenosi Tribun.

Continue Reading

Vijesti

(VIDEO) Plaćeni ubojica šokirao javnost priznanjem da je poslan da ubije Carlsona: Tko ga je unajmio…

Published

on

Na nekim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome tko je trebao likvidirati poznatog voditelja.

Poznati američki novinar Tucker Carlson bio je svjestan rizika koji u njegov život nosi intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, no pravi novinar ne bi bio novinar da ne pokušava ići u krajnosti.

Što je Carlson i učinio i uspio natjerati više od milijardu ljudi da pogledaju intervju s Putinom.

No, sada se doznaje da je Carlson bio na meti Ukrajinaca koji su za njegovu likvidaciju angažirali izvjesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča.

Ukrajinski obavještajci navodno su planirali ubiti Tuckera Carlsona u Moskvi, a čovjek koji je plaćen da ubije novinara detaljno je objasnio plan.

Vasilij Petrov Aleksejevič, koji je trebao ubiti Carlsona, uhićen je u Moskvi.

U videu koji se pojavio na Platformi X, on priznaje da je bio angažiran da ubije Carlsona.

– U studenom 2023. regrutirala me ukrajinska obavještajna služba. Trebao sam postaviti eksplozivnu napravu pod auto i za to mi je obećana nagrada od 4000 dolara. Trebao sam postaviti eksploziv u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Tucker Carlson – kazao je između ostalog Aleksejevič u videu.

Sad, je li ovo ruska medijsko-psihološka operacija ili ne, nadamo se saznati ubrzo…

(Mediji)

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved