Connect with us

Vijesti

„NUERNBERG 2.0“ INICIRALI POLJSKI INTELEKTUALCI – REINER FUELLMICH JE POZVAN U VARŠAVU

Published

on

15 studenog Reiner Fuellmichutemeljitelj Corona Ausschuss – Corona Komiteta i bivši kandidat za kancelara nove njemačke političke stranke  Die Basisbio je gost poljske  parlamentarne komisije koja istražuje Covid-19.

U Varšavi je sudjelovao na inauguraciji  projekta „Nuernberg 2.0“ koji je inicirala ta ista komisija koja predstavlja vodeće poljske intelektualce. Tu su uključeni na pr. Grzegorz Braun, profesor Miroslaw Piatrowski, Pawel Skutecki i Mr. Jacek Wilk. Prisutni su bili i odvjetnici Arkadiusz Tetela, Krzyztof Lopatowski i Jaroslaw Litwin – prenosi prof. Kornelija Pejčinović.

Uz pomoć Reinera Fuellmicha i Corona Committee, Corona Komiteta s kojim rade več mjesecima pripremaju planiranu pravnu akciju protiv, kako oni nazivaju „novog totalitarizma“.

KOMISIJSKA ISTRAGA I „NUERNBERG 2.0“ PROJEKT

Sastanak je trajao tri sada i mogao se pratiti na YouTube.  Engleska verzija je dostupna  English dubbing .

Prema opisu videa projekt je predstavljen ovako:

„Ova građanska inicijativa je nastala kako zbog posebnih okolnosti tako i iz krika srca. Cilj je bio potaknuti svjesne i odgovorne poljake da skupljaju dokumentaciju koja opisuje zločine, povrede zakona, zloupotrebe i propuste vlasti i da svjedoče o osobnim tragedijama kojih  šira javnost do danas nije bila svjesna.

… Mi sami smo sakupljali i klasificirali dokumentaciju, pripremali pravne radnje po kojima su optužbe bile izložene i poduzimali smo zakonske radnje protiv direktnih i indirektnih krivaca za prekršaje koji su u pitanju. Utemeljit ćemo i arhivu profesionalne dokumentacije na temelju koje ćemo objaviti legalne anale pod naslovom „Nuernberg Annals 2.0“.

Dr Reiner Fuelmich i dr Viviane Fisher

Projekt je nastao kao rezultat „odluka poljske vlade ili točnije onih iz Ministarstva zdravlja i agencija koje su mu podređene a koje su prouzročile veliku štetu i nepravdu kojih su bile žrtve mnogobrojni poljaci, građani Republike Poljske“. S obzirom na naslov koji će zbuniti mnoge čitatelja, autori ovog postupka se „pozivaju na povjesne knjige, u kojima su opisi progona NSDAP – Nacionalsocijalističke partije – naci sustava Trećeg Reicha za zločine koje su vršili oni koji su bili odgovorni iz politike i oni koji su izvršavali naredbe rečenog sustava. Ime projekta je čisto simbolično.“

VARŠAVSKA DEKLARACIJA PROTIV NOVOG TOTALITARIZMA

Dan po završetku konferencije nositelji projekta uzeli su pera da načine prvi manifest, jednu sintezu koja bi označila početak snažne istrage. Jedno je sigurno: ONI HOĆE UČINITI POVJESNO DJELO.  Preveli smo taj manifest koji možete pročitati u cjelini:

MANIFEST

Sastali smo se u studenom 2021 u poljskoj prijestolnici, Varšavi, iz koje šaljemo ovu vrlo važnu i hitnu poruku svijetu. Jasno nam je da se čovječanstvo suočilo s dosad najvećim izazovom u povijsti.

VELIKE MULTINACIONALNE KOMPANIJE, POSEBNO NA DIGITALNOM, BANKARSKOM I FARMACEUTSKOM PODRUČJU SU PODUZELE VELIKI PREUSTROJ – /BIG RESET/ NAŠEG SVIJETA I U TOM PROCESU UNIŠTAVAJU NAŠE ZDRAVLJE, NAŠU IMOVINU I ŽIVOTE MILIJARDi LJUDI NA DOSAD NIKAD VIĐEN NAČIN.

DA BI PROŠIRILE PODRUČJA SVOG UTJECAJA I PROFITA GLOBALISTIČKE GRUPE SU SE UJEDINILE STVORIVŠI IDEOLOGIJU ZDRAVLJA. S PREDUMIŠLJAJEM, S KRIMINALNIM DJELIMA USMJERENIM DA PROIZVEDU KAOS, PROUZROČILE SU VELIKE DRUŠVENE POREMEĆAJE / POKRETE, EKONOMSKE PROBLEME  I KRVAVE RATOVE. SVE JE TO IZVEDENO DA BI SE ODGOVORILO S NAMJERAVANIM LIJEKOM – RJEŠENJEM –  ZA TAKVE SITUACIJE KOJE BI BILE STROGA POLITIČKA I FINANCIJSKA KONTROLA KOJA SE IMA NAMETNUTI STANOVNIŠTVU POD LAŽNIM IZGOVOROM BRIGE ZA OČUVANJE ZDRAVLJA, EKONOMSKE ODRŽIVOSTI I SIGURNOSTI. 

VLADE U POJEDINIM DRŽAVAMA KOJE SU POD UTJECAJEM GLOBALISTA BORE SE PROTIV VLASTITOG STANOVNIŠTVA NA DOSAD NEVIĐEN NAČIN. OVE SU VLADE TAKO POSTALE FILIJALE TLAČITELJSKIH KRIMINALNIH MEĐUNARODNIH GRUPA. VLADE SU U NAJVEĆEM BROJU SLUČAJEVA PREUZELE MONOPOL NAD MEDIJIMA I TAKO POSTIGLE PODČINJAVANJE, KONTROLU I PRISILU UČINIVŠI TO KRŠENJEM TEMELJNIH ZAKONA OSOBNE SLOBODE KORISTEĆI SE LAŽIMA, TEROROM I STRAHOM.

ŠTETNI UČINCI OVIH MJERA SU VIDLJIVI U POVEĆANOM BROJU SMRTNIH SLUČAJEVA UNIŠTENJEM GOSPODARSTVA I  OTEŽAVANJEM DOSTUPNOSTI ZDRAVSTVENE SKRBI. SUSTAVNO KRŠENJE MEDICINSKE TAJNE I PRIVATNOSTI JE POSEBNO ZABRINJAVAJUĆE. ISTOVREMENO SU NA HORIZONTU SE U MAGLI NAZIRE JOŠ VEĆA OPASNOST. IZAZOV JE U TOMU ŠTO MI NE POZNAJEMO DUGOROČNE EFEKTE MEDICINSKIH EKSPERIMENATA KOJE NAM NAMEĆE BIG PHARMA NITI ZNAMO KAKVA ĆE BITI ŠTETA OD UNJETNOG OGRANIČAVANJA EKONOMSKIH AKTIVNOSTI I LJUDSKIH ODNOSA.

IZ POLJSKE PRIJESTOLNICE KOJA JE ISKUSILA DVA TOTALITARNA PERIODA U 20-tom STOLJEĆU, MI POZIVAMO NARODE DOBRE VOLJE DA SE UDRUŽE UNATOČ SVIM RAZLIKAMA I PODJELAMA DA BI SE SUPROSTAVILI PODJARMLJIVANJU KOJE NAM SE SVIMA PRIBLIŽAVA.

LJUDSKIM SE ŽIVOTOM NE MOŽE VLADATI IDEOLOGIJOM PRIJETNJI DOSTOJANSTVU LJUDSKE OSOBE, ISTINI, I PRIRODNIM ZAKONIMA.

DOSTOJANSTVO JE SVOJSTVENO, UROĐENO U PRIRODNI ZNAK ČOVJEKA, NEOVISNO OD DRUŠTVENOG I POVJESNOG KONTEKSTA. ZBOG TOGA SE S LJUDSKOM OSOBOM NE MOŽE POSTUPATI KAO PREDMETOM MANIPULACIJE ZA ODREĐENU SVRHU – KAO ŠTO SU ZAMISLILE TOTALITARNE IDEOLOGIJE. DOSTOJANSTVO LJUDSKE OSOBE OSTAJE TEMELJNI IZVOR NEOTUĐIVIH PRAVA KAO ŠTO SU PRAVO NA SAMOOBRANU, PRAVO NA SLOBODU I IMOVINU, PRAVO NA ISTINU I RAD …

LJUDSKI ŽIVOT NE SMIJE NIKADA POSTATI PREDMET RESTRIKCIJA, MANIPULACIJA I EKSPLOATACIJE. INSISTIRAMO NA TOME DA SE /KRUGOVI KOJI ŠIRE/ LAŽI KOJE SE SADA ŠIRE KROZ MEDIJE I ČAK KROZ ZNANSTVENE KRUGOVE POZOVU NA POVRATAK PRAVOM ISTINSKOM RAZUMIJEVANJU U SUGLASJU PERCEPIRANE REALNOSTI I SVARNE ŽIVOTNE REALNOSTI. TO ĆE BITI DUG I TEŽAK PROCES, ALI NITKO NIJE IZUZET OD OBVEZE TRAŽENJA OBJEKTIVNE ISTINE.

DEZINFORMACIJE, PSEUDO ZNANOST I TO NA GLOBALNOJ RAZINI MORAJU IZAZVATI OGROMNU ZABRINUTOST ALI I OSUDU. RELATIVIZAM VODI NEIZBJEŽNO U ROPSTVO I TOTALITARIZAM. PO NAŠEM MIŠLJENJU SVI ZAKONI MORAJU APSOLUTNO POŠTOVATI PRIRODNI ZAKON KOJI DAJE SVIM DRUGIM ODREDBAMA MORALNU DIMENZIJU KOJA OMOGUĆAVA DA SLUŽE STVARNOM DOBRU ČOVJEKA. S DRUGE STRANE, ZAKONSKI POZITIVIZAM JE SUPROTAN ZAHTIJEVIMA PRIRODNOG ZAKONA I NEMA VRIJEDNOST MORALNE OBVEZE.

NEPRAVEDNI ZAKONI SE MORAJU OPOZVATI GRAĐANSKIM NEPOSLUHOM I ČAK SE MOGU SMATRATI  BEZVRIJEDNM/ NEOBVEZUJUĆIM. PRAVO NA NEPOSLUH ZAKONIMA JE KARAKTERISTIČNO SUBJEKTIVNO PRAVO PRED VLASTIMA. NAŠA JE DUŽNOST PRUŽITI OTPOR VLASTIMA KOJE ZLOUPOTREBLJAVAJU SVOJE OVLASTI KAO ŠTO JE NUŽNO BORITI SE PROTIV DIKTATURE U SVAKOM NJEZINOM OBLIKU. MI NE PROTESTIRAMO SAMO PROTIV RAZLIČITIH OBLIKA ŠIKANIRANJA NEGO PROTIV SVIH VRSTA BEZIMENE TIRANSKE MOĆI KOJE DANAS VLADAJU SVIJETOM FINANCIJA, MEDIJA, POLICIJSKOG I POLITIČKOG NADZORA.

LJUDSKO DOSTOJANSTVO, ISTINA I PRIRODNI ZAKON NEĆE IZGUBITI /BITKU/ ZA DOBRO PROTIV NOVOG TOTALITARIZMA. USTANIMO SNAŽNO ZA NAJDRAGOCJENIJE LJUDSKE VRIJEDNOSTI. UJEDINIO SE! BUDIMO HRABRI I AKTIVNI! POBJEDIT ĆEMO.

Poland House of Representatives’ Investigation Committee: inauguration with dr Reiner Füllmich    

Advertisement

Vijesti

Preminuo je Louis d’Alencourt ‘apostol posljednjih vremena’

Published

on

Louis d’Alencourt, francuski intelektualac, komunikolog, te kao katolik specijaliziran za eshatologiju, koji je detektirao sve simboličke tragove koji se odnose na kraj vremena, preminuo je. POČIVAO U MIRU!

Tekst o Autoru (samom sebi) s bloga Le grand Reveil – Révélations pour la fin des temps, (Veliko buđenje – Otkrivenje za posljednja vremena) prenosimo

slika: Gospa od La Salette.

Zovem se Louis d’Alencourt, rođen sam 1969., dakle 2012. imam 43 godine. Oženjen, otac obitelji, poslovni menadžer, oglašivač sam i radim u komunikacijskim profesijama od svoje 23 godine , uglavnom na čelu vlastitih struktura. Imao sam sve razloge da nastavim živjeti “ublaženi” mali život bez postavljanja previše pitanja i da uživam u životu. Osim toga…

Praktičan katolik, tradicionalističkog senzibiliteta, odgojen sam u okruženju u kojem sam naučen ne vjerovati “svijetu”, odnosno društvu koje ga okružuje, čije su ideje i način djelovanja sve više u suprotnosti s katoličkom mišlju i njezinim učenjem . Hvala Bogu, djetinjstvo i mladost sam sačuvao od štete koju danas nanose televizija i “elektronički” stil života (videoigre i slično).

To me nije spriječilo da se prihvatim računala čim sam počeo raditi (bilo je to 1989. godine), niti da pozdravim dolazak Interneta i očito budem redoviti korisnik. Čak sam bio jedan od preteča mobitela jer sam i prije dolaska mobitela već imao telefon u autu. Bilo je to doba Radiocoma 2000. ako se dobro sjećam.

No, kako nisam rođen s računalima i kako sam ih usvajao samo u radu, uvijek sam ih smatrao prije svega alatom za rad. Isto za Internet. Računalni i elektronički alati za mene nisu cilj nego sredstvo. Nijansa je važna jer nam omogućuje da stroju i njegovoj dominaciji nad čovjekom damo granice, također nam omogućuje da znamo da ne budemo previše ovisni o njemu, a prije svega da zadržimo “kontrolu”. Često sam sklon reći “nije stroj taj koja odlučuje, ja sam”.

Dovoljno je reći da računala koja se sama ažuriraju, nadjačavajući slobodnu volju svog vlasnika, odgovaraju stvarima koje me ljute. Da ne spominjem da zapravo ne znamo sve što navedeno računalo radi i prenosi…

Sve ovo samo da kažem da sam malo po malo, što sam bio stariji, to sam se više pitao o evoluciji sadašnjeg svijeta; kamo ide, Što se događa ? Odakle taj jaz između percipiranog svijeta, željenog svijeta i stvarnog svijeta? Kako objasniti da usprkos iznimnom životnom standardu zapadnjaka, čiji je potrošačko društvo najvidljiviji izlog, postoji i velika nelagoda? Sve se čini u redu, a ipak nešto nije u redu.

Uvijek su me zanimale politika i ekonomija. Moram razumjeti stvari i stoga dublje prodreti u određene teme. Budući da televizija ne dopušta da idete dublje, čitanje je najlakši i najpouzdaniji način.

Tako sam od prosječnog građanina s godinama postao ISTRAŽIVAČ. Filozof i istraživač. Točnije, istraživač političke filozofije.

Da biste razumjeli što se događa, morate pokušati znati donju stranu karata. Postoji službena i neslužbena povijest. Onaj pravi, onaj o kojem se ne uči u udžbenicima. Geopolitika. Tajne službe. Tajna društva. itd…

Kao istraživački alat, ne biste trebali početi s internetom, već s knjigama. Jedna knjiga vodi drugoj; autor, u svom argumentu, navodi druge knjige koje vas potiče znatiželja, i tako dalje. Zatim dovršavate svoja zapažanja putem Interneta. Nikad ne zaboravite da, ako vam se neka tema sviđa, morate je dalje istraživati ​​kroz knjige, a ne ostati na površnoj fazi, kao što je slučaj s audiovizualnim dokumentima i internetom.

A ono što sam otkrio bilo je zastrašujuće. Nakon 10 godina istraživanja i napornog rada, odabira, provjeravanja, razmišljanja, danas sam u mogućnosti odgovoriti na pitanja:

Za što ?
Gdje idemo ?
O kako da stignemo tamo?
Gotovo sa sigurnošću. Jedini element koji mi nedostaje, i to veliki, je kalendar: Kada?
Ali to je i najteže, i najtajnije.

Iza riječi “kraj vremena”, “apokalipsa” ili “kraj svijeta” moramo dati jasna objašnjenja, valjane argumente i konstruirano razmišljanje.

Danas više ne mogu šutjeti. Ovo znanje moram staviti u službu svojih bližnjih kako bih im pomogao da se pripreme za konačno rješenje koje se nazire. Razmišljao sam o pisanju knjige; ovaj projekt nije isključen, ali prvo krećem s ovim blogom čiji je cilj u naslovu: probudi se dok ne bude prekasno!

Tako ću ispuniti ulogu “apostola posljednjih vremena” o kojem je Gospa od La Salette govorila u svojoj poznatoj tajni (1846.) i koji će se pojaviti u vrijeme dolaska Antikrista: “Pozivam apostole posljednjih vremena, vjerne učenike Isusa Krista, koji su živjeli u preziru svijeta i samih sebe, u siromaštvu i poniznosti, u preziru i šutnji, u molitvi i mrtvljenju, u čistoći i u jedinstvu s Bogom, u patnji i neznanju svijetu. Vrijeme je da izađu i osvijetle zemlju. “.

Nažalost, ne uklapam se baš u opis, stoga riječ (budućnost) na početku ovog članka, jer težim biti dio toga i nadam se da ću pronaći milost i snagu potrebnu da to postignem.

Doista, vladavina Antikrista je blizu i sada je hitno prosvijetliti svoje suvremenike.

Continue Reading

Vijesti

VELIKO BUĐENJE – U čast Louisu d’Alencourtu – Proročanstvo temeljeno na broju 47

Published

on

Želio bih odati počast Louisu d’Alencourtu nastavljajući njegov rad na broju 47. Danas ćemo sastaviti proročanstvo na temelju broja 47 na temelju svetog imena Ieshoua – piše Stéphane na blogu LaFranceChretienne.

Kao što Louis objašnjava u svom posljednjem članku od 29. ožujka 2024.:

47 je broj Mesije u hebrejskoj numeraciji. Ova vrijednost vrijedi i za Židove i za kršćane.

Za kršćane je Isus bio Mesija obećan Židovima i cijelom svijetu. Broj Krista u slavi je 47. Isus se na hebrejskom piše kao Ieshua, tj. Yod 10 + He 5 + Schin 21 + Wav 6 + He 5 = 47

Sa svoje strane, Jean-Gaston Bardet postiže sličan rezultat: on otkriva da je ime Kristove slave „sastavljeno od goljenice, simbola Kristove ljudskosti, integrirane u tetragram YHWH koji predstavlja Trojstvo. Što daje: YHShWH. Ovo ime slave vrijedi 47.”

Uzmimo ime “Ieshua” na hebrejskom i potražimo 47. knjigu koja odgovara onoj iz “Tužaljki”.

Potražimo stihove koji odgovaraju svetoj vrijednosti “Ieshoua”:

« Prvo pojavljivanje Yod 10 → Tužaljke 1:10

Drugo pojavljivanje Heb 5 → Tužaljke 2:05

Treće pojavljivanje Shin 21 → Tužaljke 3:61-63 (21. tužaljka počinje stihom 61)

Četvrto pojavljivanje Wav 6 → Tužaljke 4:06

Peto pojavljivanje Heb 5 → Tužaljke 5:05 »

Za sastavljanje proročanstva oslanjamo se na liturgijski tekst Crkve:

Tužaljke 1:10

Yod — Protivnik je zauzeo sva njegova blaga: da, on (grad Jeruzalem) je vidio pogane kako ulaze u njegovo svetište, dok si im ti zapovjedio: “Ne ulazite u moju skupštinu. »

Tužaljke 2:05

Hej — Gospodin je poput neprijatelja: progutao je Izrael, progutao njegove citadele, razorio tvrđave, izlio žalbe i jadikovke na kćer Judinu.

Tužaljke 3:61-63

61 Shin — Ti čuješ njihove uvrede, Gospodine, sve njihove spletke protiv mene,

62 riječi mojih napadača i njihov šapat protiv mene cijeli dan;

63 pogledaj ih, sjede ili stoje, pjevaju o meni.

Tužaljke 4:06

06 Waw — Grijeh kćeri mog naroda premašio je grijeh Sodome, koja je uništena u trenu, a da se na nju nije digla ruka.

Tužaljke 5:05

05 Ovdje smo lovljeni, robovi; iscrpljeni, nemamo odmora.

Prisjetimo se što Louis kaže na kraju

“Projekt 47 je ulazak u eru hegemonije i dominacije židovskih elita, judaizma i židovskog duha nad svijetom (svi tvore svog “Mesiju”), a to bi doba, govore nam svojim ezoteričnim znakovima, počelo s inauguracija 47. američkog predsjednika, 20. siječnja 2025.

Proročanstvo za Francusku počelo bi 20. siječnja 2025.

Objasnimo sada ovo proročanstvo temeljeno na svetom broju “Ieshua” oslanjajući se na 47. biblijski tekst i zamjenjujući Jeruzalem gradom Parizom.
Prvi stih – Tužaljke 1:10

Yod — Protivnik je zauzeo sva njegova blaga: da, on (grad Jeruzalem) je vidio pogane kako ulaze u njegovo svetište, dok si im ti zapovjedio: “Ne ulazite u moju skupštinu. »

Objašnjenja prvog stiha

Ovaj prvi stih iznenađujuće podsjeća na Olimpijske igre 2024. godine kada su se pagani vratili u grad Pariz kada je Bog zabranio ulazak u njegovu skupštinu. Susjedni stihovi objašnjavaju da je “njegova nečistoća zaprljala njegovu haljinu” i da “sav njegov narod uzdiše za kruhom”.

Čini se da ovaj stih ukazuje na to da će biti gladi zbog njegovih svetogrđa

Drugi stih – Tužaljke 2:05

Hej — Gospodin je poput neprijatelja: progutao je Izrael, progutao njegove citadele, razorio tvrđave, izlio žalbe i jadikovke na kćer Judinu.

Objašnjenja drugog stiha

Ovaj drugi stih objašnjava kaznu koja je izrečena Parisu. Susjedni stihovi objašnjavaju da je “kao neprijatelj nategao svoj luk, i kao protivnik podigao je svoju desnicu” i “u velikoj srdžbe Bog je obeščastio kralja i svećenika.” »

Ovaj stih ukazuje na to da se Božji gnjev može sručiti na grad Pariz, a time i na Francusku kao kaznu za njezine mnoge grijehe.

Treći stih – Tužaljke 3:61-63

61 Shin — Ti čuješ njihove uvrede, Gospodine, sve njihove spletke protiv mene,

62 riječi mojih napadača i njihov šapat protiv mene cijeli dan;

63 pogledaj ih, sjede ili stoje, pjevaju o meni.

Objašnjenja trećeg stiha

Ovaj treći stih objašnjava da Božji neprijatelji trijumfiraju nad gradom Parizom i nad Francuskom, općenito. Neprijatelji Božji nekažnjeno hule na sveto ime Isusa Krista, Sina Božjega.

Susjedni stihovi objašnjavaju da “Ti si se zauzeo za moj slučaj, Gospodine: ti si otkupio moj život” i “Ti ćeš im vratiti, Gospodine, po djelima ruku njihovih.” Zaludit ćeš njihova srca: na njima će biti tvoje prokletstvo. Progonit ćeš ih svojim gnjevom, uništit ćeš ih ispod neba svoga, Gospodine. »

Ovaj stih ukazuje na to da će se Božji gnjev prvo očitovati u gluposti, sljepoći, što će ih natjerati da se urote protiv djela Isusa Krista. “Woke” ideologija točno odgovara onome što je ovdje objašnjeno.

Četvrti stih – Tužaljke 4:06

06 Waw — Grijeh kćeri mog naroda premašio je grijeh Sodome, koja je uništena u trenu, a da se na nju nije digla ruka.

Objašnjenja četvrtog stiha

Ovaj četvrti stih objašnjava da će grad Pariz biti uništen nakon ozbiljnih pogrešaka koje je uzrokovala kći mog naroda. Ovdje ideologija „probuđenja“ odgovara „kćeri mog naroda“, to jest ljudima čiji su umovi zaglupljeni Božjom voljom. Prethodni stih daje više detalja: “Oni koji jedu delicije nestaju po ulicama; oni koji su živjeli u raskoši nalaze se na gnojištu. “. Na temelju sljedećeg 6. stiha “Lamed — Nisu vjerovali, kraljevi zemlje, niti bilo koji stanovnik svijeta, da će protivnik, neprijatelj, proći kroz vrata Jeruzalema. »

Ovaj stih ukazuje da će se Božji gnjev očitovati u strašnoj invaziji kako bi se kaznio grijeh koji je nadmašio onaj Sodome. Ideologija “probuđenja” zapravo nadilazi sve drevne ideologije uključujući i onu same Sodome. Ovaj grad je u trenu uništen sumporom i vatrom.

Peti stih – Tužaljke 5:05

05 Ovdje smo lovljeni, robovi; iscrpljeni, nemamo odmora.

Objašnjenja petog stiha

Ovaj peti stih objašnjava rezultat Božjeg gnjeva. Susjedni stihovi daju više informacija: “Pijemo svoju vodu za novac; kupujemo naša drva. » i „Mi pružamo svoju ruku Egiptu, Assuru, za naš dio kruha. “. Sljedeći peti stih glasi “10 Naša koža gori poput peći u vrućini od gladi. »

Ovaj stih ukazuje na to da je hrana vrlo skupa i da ju je vrlo teško pronaći jer ćemo morati tražiti pomoć od susjednih zemalja. Glad bi mogla biti stvarnost zbog nacionalnog grijeha, Olimpijskih igara u Parizu 2024., koje su trijumfom “probuđenja” nadmašile onu u Sodomi.

Zaključak
“Probuđena” ideologija trenutno trijumfira nad Francuskom otvoreno se prikazujući na Olimpijskim igrama u Parizu u srpnju 2024. Bog neće dopustiti da ovo svetogrđe prođe nekažnjeno. Moramo očekivati ​​velike pošasti od 20. siječnja 2025. Sljedeća godina bi mogla biti godina građanskog rata, ruske invazije, gladi i uništenja Pariza prema proročanstvu koje smo upravo stvorili na temelju djela Louisa d’Alencourta.

Bog vas blagoslovio u ovim svetogrdnim vremenima,

Stephane, svibnja 2024

Link na PDF datoteku: OVDJE!

Continue Reading

Vijesti

DP: Bezuvjetno zadržati mlade ljude u Hrvatskoj, jer “su stranci neadekvatni za naše područje!”

Published

on

Lipovac Pehar: Moramo zadržati mlade u Hrvatskoj jer oni imaju energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije!

Zastupnica DP-a Dubravka Lipovac Pehar: ”Mladi ljudi danas odlaze iz Hrvatske jer idu za boljim životom. Mi želimo zadržati to stanovništvo jer s njim gubimo fertilnost, energiju, inovativnost i potencijal za opstojnost hrvatske nacije”.

”Svjedoci smo i doseljavanja velikog broja stanovnika iz zemalja Azije i Afrike. Jedan dio svog života provela sam u Afganistanu te sam upoznala kulturu, vjeru i način života tog stanovništva. Oni su, u usporedbi s našim radnicima i inženjerima, neadekvatni za naše područje. Hrvatska ne bi trebala svoje tržište rada zamijeniti takvim radnicima”.

”Mi ćemo sve učiniti kako bismo pomogli u ograničavanju popunjavanja tržišta rada takvim stanovništvom kroz suverenitet, gospodarske i političke korake i demografsku obnovu. Moramo obnoviti naše tržište rada i zadržati naše vrijedne radnike koji su svuda u svijetu priznati i uredno plaćeni”.

”Covid pandemija nam je pokazala koliko smo ovisni o velikim globalnim lancima, a što nam pokazuje da moramo stvoriti svoje proizvodne kapacitete i doprinijeti našoj prehrambenoj samodostatnosti. Dokazano je i koliko smo u kriznim situacijama ovisni o turizmu, što nas čini ekonomski krhkima i naglašava potrebu za diversifikacijom gospodarstva i razvojem drugih sektora”.

”Zašto se ne bismo potrudili poljoprivredu postaviti na svoje noge? Nama se sada pružila prilika kada ćemo to i učiniti. Naša je Hrvatska puna resursa koje možemo iskoristiti, od stanovništva, mladih, do nas koji smo ovdje u Hrvatskom saboru. Učinimo sve kako bismo doprinijeli razvoju Hrvatske!”.

#Domovinskipokret

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved