Connect with us

Vijesti

ŠOKANTNO! PROROŠTVA IGNORIRANA – PROROŠTVA ISPUNJENA: IZNENADA UMRLI

Published

on

O šokantnom, netom izašlom dokumentarcu, video na linku, piše Mark Mallet, katolički teolog i evangelizator:

28. svibnja 2020., 8 mjeseci prije početka masovne inokulacije eksperimentalnih mRNA genskih terapija, srce mi je gorjelo od riječi odnosno ozbiljnog upozorenja da dolazi genocid.[1] Na to sam se nadovezao dokumentarnim filmom “Slijediti znanost” koji sada ima gotovo 2 milijuna pregleda na svim jezicima i daje znanstvena i medicinska upozorenja koja su uglavnom prošla bez pažnje. Na hrvatskom ga možete pogledati tu: https://rumble.com/vmgv5j-slijediti-znanost.html nap.prev

To je odjek onoga što je Ivan Pavao II nazvao “zavjerom protiv života”[2] koja se pokreće, da, čak i preko zdravstvenih radnika.

“Jedinstvena odgovornost pripada zdravstvenom osoblju: liječnicima, ljekarnicima, medicinskim sestrama, kapelanima, redovnicima i redovnicama, administratorima i volonterima. Njihova profesija ih poziva da budu čuvari i sluge ljudskog života. U današnjem kulturnom i društvenom kontekstu, u kojem znanost i medicinska praksa riskiraju da izgube iz vida svoju inherentnu etičku dimenziju, zdravstveni djelatnici ponekad mogu biti u velikom iskušenju da postanu manipulatori životom ili čak agenti smrti.” —PAPA SV. IVAN PAVAO II., Evangelium Vitae, n. 89

Na kraju, na navedeno sam se nadovezao brojnim drugim člancima i upozorenjima renomiranih liječnika i znanstvenika diljem svijeta, a potom i otvorenim pismom biskupima da prestanu podržavati pseudoznanost i propagandu koja rezultira holokaustom.

(pismo možeš pročitati na hrvatskom – link: https://kyrios.hr/2021/09/29/otvoreno-pismo-biskupima/… )

Kad sam napisao “Našu 1942 ( https://www.markmallett.com/blog/our-1942/ ) počeo sam sa Svetim pismom:

“I tako vam svečano izjavljujem ovaj dan

da nisam odgovoran za krv bilo koga od vas,

jer nisam se libio da vam objavim cijeli Božji plan…

Zato budite budni i zapamtite da tri godine, dan i noć,

Neprestano sam svakog od vas sa suzama opominjao.”

(Djela 20:26-27, 31)

“Nisam odgovoran za krv bilo koga od vas”, rekao je sveti Pavao. Ovaj tjedan, svjetska premijera novog dokumentarca pod nazivom “Died Suddenly (Iznenada umrli) ” također potresa lažnu priču koju ste slušali tri godine: da su injekcije “sigurne i učinkovite”. Usredotočuje se, zapravo, na ono što se dogodilo s krvlju mnogih koji sada “iznenada umiru”. To je nešto što MORATE vidjeti, još jedna kritička perspektiva:

Link s hrvatskim prijevodom:

(VIDEO) ‘Iznenada Preminuli’ – žestok novi dokumentarac s prijevodom

u slučaju da vam ne otvara video preko cijelog ekrana, alternativni link

PROROŠTVO IGNORIRANO – PROROŠTVO ISPUNJENO

Naravno, većina čitatelja ovdje zna da je Nebo već upozoravalo barem od proljeća 2020. da se opasnosti prijete na horizontu čovječanstva – upozorenja da ova “cj.epiva” ne samo da će ugroziti živote, već i nagrizati slobode – I sva su se ispunila: [3]

“Draga djeco, borite se za svoju slobodu: uskoro ćete biti porobljeni od zlih diktatora. Čuvajte se cjepiva i svih obveza, jer one neće doći od Boga, već od Sotone koji želi upravljati vašim životima i umovima.” — Gospa vidjelici Giselli Cardiji, 18. travnja 2020, ukazanja u Trevinganu, biskup upoznat i dozvoljava hodocasca i djelovanje vidjelice.

“Velika tama obavija svijet, a sada je vrijeme. Sotona će napasti fizičko tijelo Moje djece koju sam stvorio na Moju sliku i priliku… Sotona, kroz svoje marionete koje vladaju svijetom, želi vas cij.epiti svojim otrovom. Gurnut će svoju mržnju protiv vas do točke prisilnog nametanja koje neće uzeti u obzir vašu slobodu. Još jednom, mnoga Moja djeca koja se ne mogu obraniti bit će mučenici šutnje, kao što je bio slučaj sa svetom Nevinom Dječicom. To je ono što Sotona i njegovi pristaše uvijek rade…”

—Bog Otac (navodno) ocu Michelu Rodrigueu, 31. prosinca 2020

“Ljudska bića stjerana u kut globalne moći, koja kalja ljudsko dostojanstvo, dovodi ljude do velikog nereda, djelujući pod vlašću sotoninih potomaka, unaprijed posvećenih vlastitom slobodnom voljom… U ovo vrlo teško vrijeme za čovječanstvo, napad bolesti stvoren zloupotrijebljenom znanošću nastavit će se povećavati, pripremajući čovječanstvo da dobrovoljno zatraži žig zvijeri, ne samo kako se ne bi razboljelo, već kako bi se opskrbilo onim što će uskoro materijalno nedostajati, zaboravljajući duhovnost zbog slabosti vjere. Vrijeme velike gladi napreduje poput sjene nad čovječanstvom koje se neočekivano suočava s radikalnim promjenama…”

-Gospodin Isus vidjelici Luz de Maria de Bonilla (njena djela povezana s navodnim porukama Neba imaju nekoliko imprimatura, 2 svećenika kojima je poslušna, prvi dobiju i provjere svaku poruku koju oni osobno potom podijele javno. Ukratko, u potpunoj poslušnosti Crkvi i duhovnicima s nekoliko imprimatura), 12. siječnja 2021.

“Djeco, opet dolazim da vas upozorim i da vam pomognem da ne griješite, izbjegavajući ono što ne dolazi od Boga; a ipak zbunjeno gledate uokolo ne shvaćajući da postoje mrtvi i da će ih biti na zemlji — a sve zbog vaše tvrdoglavosti da slušate samo ljudske odluke. Mnogo sam puta rekla svojoj djeci da budu oprezni s cjepivima, no vi me ne slušate.”

— BM vidjelici Giselli Cardiji 16. ožujka 2021″

Ne, nismo slušali. Umjesto toga, optužili smo one koji su digli uzbunu da su “teoretičari zavjere”. “Otkazali smo” stručnjake iz imunologije i virologije, mnoge s doktoratima ( https://unherd.com/…/the-most-vaccine-hesitant…/ ) , čiji je zločin bio u suprotnosti s vijestima u 12 koje je financirala farmacija. Rugali smo se, ismijavali i isključivali prijatelje i članove obitelji koji su nam slali studije, podatke i dokaze da te eksperimentalne injekcije mogu biti smrtonosne. A kada smo počeli pokazivati da vladini podaci ( https://www.countdowntothekingdom.com/the-tolls/ )

potvrđuju da je to istina, zatvorili smo uši i “samo malo glasnije zapjevali.” (vidi Pjevati malo glasnije: https://kyrios.hr/2021/09/20/pjevati-malo-glasnije/ )

Da, možda najuznemirujuća od proročanskih riječi u vezi s onim što dolazi došla je 15.11.2021 od Gospodin Isusa navodnoj američkoj vidjelici Jennifer (Fra Seraphim Michaelenko, vicepostulator kanonizacije svete Faustine, preveo je Jenniferine poruke na poljski a mons. Pawel Ptsazinski inače bliski prijatelj i suradnik pape Ivana Pavla II na sastanku u Vatikanu vezano za njene poruke gdje je bio i kardinal Dziwisz je rekao: “Širite ove poruke svijetu gdje god možete”)

Poruka glasi:

“Dijete moje, ovaj svijet je jako podijeljen. Ima onih koji vjeruju iz straha i ima onih koji se boje vjerovati… Dolaze dani velike žalosti. Mnogi neće moći tražiti Moju milost jer je uistinu ne znaju. Majke će žudjeti za svojom djecom, a očevi će plakati jer će vidjeti kako su slijepo vjerovali autoru prijevare… Gdje ćete se skloniti kada počne veliki potres koji će odjeknuti cijelim svijetom? Čemu ćete se predati kada vidite prijevaru u koju ste dopustili da vaša duša bude uvedena kada počnu pravi porođajni bolovi? Djeco Moja, vaše jedino utočište je u Mom Presvetom Srcu. Vrijeme je da se prepustite istini i okrenete se od svijeta koji želi proždrijeti vaše srce, um i dušu. Đavao koristi um kako bi prevario tijelo da zarobi dušu. Ako Mi dopustite da nađem utočište u vašem srcu i Duhu Svetom da vas vodi, onda se nemate čega bojati.”

POSLJEDNJI KORAK – DIGITALNI GULAG

Ne, moja braćo i sestre, ovo nije jeftini trenutak “rekao sam vam” ili neka vrsta pervertiranog zadovoljstva jer smo bili u pravu. Umjesto toga, to je upravo posljednji Isusov poziv da uđemo u Njegovo Presveto Srce. Jer globalna zamka koja je postavljena uskoro će se otvoriti, a kada se to dogodi, oni koji odbace Veliko Resetiranje bit će ostavljeni. Isus je sve što ćemo imati.[4] Nikada, kao globalna zajednica, nismo bili tako blizu nečega što nalikuje “žigu zvijeri” kao sada.

“Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina..” (Otkrivenje 13, 16-17)

Prethodne injekcije COVID-19 nisu ovaj “žig”, ali čini se da cijela infrastruktura koja je postavljena nakon njih sigurno priprema čovječanstvo za to. ‘Ovog mjeseca’, primjećuje The Epoch Times, ‘čelnici Grupe 20 objavili su zajedničku deklaraciju promičući globalni standard o dokazu o cijepljenju za međunarodna putovanja i pozivajući na uspostavu ‘globalnih digitalnih zdravstvenih mreža’ koje se nadograđuju na postojeće digitalne sheme putovnica za cjepivo protiv COVID-19.'[5]

Zajednička deklaracija G20 glasi:

“Priznajemo važnost zajedničkih tehničkih standarda i metoda verifikacije, u okviru IHR-a (2005.), kako bi se olakšalo besprijekorno međunarodno putovanje, interoperabilnost i prepoznavanje digitalnih rješenja i ne-digitalnih rješenja, uključujući dokaze o cijepljenju…”

— “Čelnici G20 Bali Declaration”, Bali, Indonezija, 15.-16. studenog 2022. whitehouse.gov

Na B20 okupljanju globalnih čelnika, u sklopu summita G20, bio je naravno i predsjedavajući Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab. Još jednom je proglasio svoje evanđelje globalne preobrazbe:

“…ono s čim se moramo suočiti je duboko sistemsko i strukturno restrukturiranje našeg svijeta. A ovo će potrajati neko vrijeme. I svijet će izgledati drugačije nakon što prođemo kroz ovaj proces tranzicije.”

Kako će svijet izgledati? Kao prvo, sposobnost kupnje i prodaje, ulaska u zgrade, putovanja, sve će ovisiti o nečijem “statusu cijepljenja”. To će vjerojatno biti povezano s digitalnom valutom središnje banke (CBDC) koja je sada vrlo blizu.[6] Drugim riječima, vaša debitna ili kreditna kartica može se jednostavno “uključiti” ili “isključiti” ovisno o vašoj usklađenosti (društveni kreditni rezultat). Ovdje ponovno vidimo da je proročanstvo bilo daleko ispred igre. Ono od pravoslavnog sveca Pajsija Svetogorca (1924–1994), prošlog stoljeća:

“…sada je razvijeno cjepivo za borbu protiv nove bolesti, koje će biti obavezno i ​​oni koji ga uzimaju bit će označeni… Kasnije tko nije označen brojem 666 neće moći ni kupovati ni prodavati, dobiti zajam, dobiti posao i tako dalje. Moje razmišljanje mi govori da je ovo sustav kroz koji je Antikrist odlučio preuzeti cijeli svijet, a ljudi koji nisu dio ovog sustava neće moći pronaći posao i tako dalje – bili crni ili bijeli ili crveni; drugim riječima, sve koje će preuzeti kroz ekonomski sustav koji kontrolira globalnu ekonomiju, a samo oni koji su prihvatili pečat, oznaku broja 666, moći će sudjelovati u poslovanju.”

Drugo, Veliki Reset ili “Četvrta industrijska revolucija” obećava promjenu samih ljudskih bića:

“Četvrta industrijska revolucija doslovno je, kako kažu, transformativna revolucija, ne samo u smislu alata koje ćete koristiti da modificirate svoj okoliš, već po prvi put u ljudskoj povijesti da modificirate i sama ljudska bića.” — Dr. Miklos Lukacs de Pereny, profesor znanstvene i tehnološke politike na Universidad San Martin de Porres u Peruu; 25. studenog 2020.; lifesitenews.com

Treće, ono što kupujemo i/ili prodajemo, pa čak i mjesto gdje živimo bit će radikalno ograničeno zbog ideologije “klimatskih promjena”[7] koja tvrdi da je kraj svemu blizu.[8] Kao takvi, ljudi će biti prisiljeni u urbana “geta” [9] kako bi zemlja mogla biti “obnoviti divljinu”, dok će njihova prehrana postati bezmesna [10] i obogaćena kukcima.[11]

“Mislim da bi sve bogate zemlje trebale prijeći na 100% sintetičku govedinu. Možete se naviknuti na razliku u okusu, a tvrdnja je da će okus s vremenom postati još bolji. Na kraju, ta zelena premija je dovoljno skromna da možete na neki način promijeniti [ponašanje] ljudi ili upotrijebiti regulaciju za potpuno preusmjeravanje potražnje… govoreći ljudima: “Ne možete više imati krave”-govor o politički nepopularnom pristupu stvarima.

—Bill Gates, MIT Technology Review, 14. veljače 2021)

To, naravno, znači da moramo uništiti stotine milijuna peradi i stoke, što je već počelo.[12]

“Pustiti drveće da ponovno prirodno izraste moglo bi biti ključ za obnovu svjetskih šuma. Prirodna regeneracija — ili ‘ponovno podivljavanje’ — pristup je očuvanju… To znači povući se kako bi priroda preuzela kontrolu i dopustiti oštećenim ekosustavima i krajolicima da se sami obnove… To može značiti uklanjanje struktura koje je napravio čovjek i obnavljanje domaćih vrsta koje su u opadanju . To također može značiti uklanjanje stoke koja pase i agresivnog korova…”

— Svjetski ekonomski forum, “Prirodna regeneracija mogla bi biti ključna za obnovu svjetskih šuma”, 30. studenog 2020

I četvrto, samo čovječanstvo će biti uništeno, što je već uvelike u tijeku kroz kontrolu rađanja, pobačaj i potpomognuto samoubojstvo – do točke da prolazimo, ne kroz “prenaseljenost”, već kroz demografsku zimu.[13] Naravno, glavni mediji već su u banani u svom modu “provjeravanja činjenica”-kontrole štete, pokušavajući razvodniti osuđujuće dokaze predstavljene u “Iznenada umrli” – posebice tvrdnje da se te injekcije koriste kao alat za depopulaciju. No, upravo je to bila briga bivšeg potpredsjednika Pfizera, ni manje ni više:

“Biotehnologija vam pruža neograničene načine, iskreno, da ozlijedite ili ubijete milijarde ljudi… Jako sam zabrinut… taj put će se koristiti za masovnu depopulaciju, jer ne mogu se sjetiti nikakvog benignog objašnjenja…” — Dr. Mike Yeadon, bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik za alergije i dišne ​​sustave u Pfizeru, intervju, 7. travnja 2021.; lifesitenews.com

“Zašto liječnici i znanstvenici ne govore?… Umjesto toga, ono što rade je da prisiljavaju ljude na cijepljenje i vjerujem da ubijaju ljude ovim cijepljenjem… Idete prema najvećoj katastrofi u svojoj povijesti.” — Dr. Sucharit Bhakdi, M.D.;

“Uglavnom, vrlo brzo ćemo se suočiti sa superinfektivnim virusom koji se potpuno opire našem najdragocjenijem obrambenom mehanizmu: ljudskom imunološkom sustavu. Iz svega navedenog, postaje sve teže zamisliti kako posljedice opsežne i pogrešne ljudske intervencije [ubrizgavanja ljudima ovih “propustljivih” genskih terapija mRNA] u ovoj pandemiji neće izbrisati velike dijelove naše ljudske populacije.”

— Otvoreno pismo, 6. ožujka 2021.; pogledajte intervju o ovom upozorenju s dr. Vandenom Bosscheom ovdje i ovdje.

Po cijenu svog posla, dr. Igor Shepherd, stručnjak za biološko oružje i pripravnost za pandemiju, također je upozorio samo nekoliko tjedana prije početka kampanje masovnog cijepljenja:

Želim vidjeti za 2 – 6 godina od sada [nuspojave]… Ja zovem sva ova cijepljenja protiv COVID-19: biološkim oružjem za masovno uništenje… globalni genetski genocid. I ovo dolazi ne samo u Sjedinjene Države, već i u cijeli svijet… S ovakvim cjepivima, koja nisu dobro testirana, s revolucionarnom tehnologijom i nuspojavama koje niti ne znamo, možemo očekivati ​​da će milijuni ljudi nestati.”

vaccineimpact.com, 30. studenog 2020.; 47:28 oznaka videa

Uzimajući u obzir nedovoljno prijavljivanje, smrtni slučajevi u Sjedinjenim Državama u prosjeku su blizu pola milijuna i rastu.[14] Taj broj u Europi, ako je podnošenje sličnih podataka, iznosi preko 1,5 milijuna. Predviđanja ovih znanstvenika, nažalost, više su nego istinita. Osim toga, opsjednutost depopulacijom nije ništa novo. To su otvoreno izjavili politički savjetnici…

“Depopulacija bi trebala biti najveći prioritet vanjske politike SAD-a prema Trećem svijetu.”

— bivši američki državni tajnik, Henry Kissinger, Memorandum o nacionalnoj sigurnosti 200, 24. travnja 1974., “Implikacije rasta svjetskog stanovništva za sigurnost SAD-a i prekomorske interese”; Ad hoc skupina za populacijsku politiku Vijeća za nacionalnu sigurnost

…promiču akademici…

“Globalno društvo mora kolektivno odlučiti da vrlo brzo moramo drastično smanjiti našu populaciju.”

—Arne Mooers, profesor bioraznolikosti sa Sveučilišta Simon Fraser i koautor studije: Približavanje promjene stanja u Zemljinoj biosferi; TerraDaily, 11. lipnja 2012

“Ljudska bića, kao vrsta, nemaju više vrijednosti od puževa.”

—John Davis, urednik časopisa Earth First Journal; iz Hope of the Wicked, Ted Flynn, str. 373

..traženi od strane eugeničara…

“Vrlo malo se radi na imunološkim metodama, metodama kao što su cjepiva, za smanjenje plodnosti, a potrebno je mnogo više istraživanja ako se ovdje želi pronaći rješenje.”

— Zaklada Rockefeller, “The Presidents Five-Year Review, Annual Report 1968, str. 52; pogledajte pdf ovdje

“Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi. To je poraslo na oko devet milijardi. Sada, ako napravimo stvarno dobar posao na novim cjepivima, [15] zdravstvenoj skrbi, uslugama reproduktivnog zdravlja, mogli bismo to smanjiti za možda 10 ili 15 posto.”

—Bill Gates, TED govor, 20. veljače 2010.; usp. oznaka 4:30

…a osudile ih pape:

“Faraon iz davnine, progonjen prisutnošću i porastom djece Izraelove, podvrgnuo ih je svakoj vrsti ugnjetavanja i naredio da se svako muško dijete rođeno od hebrejskih žena ubije (usp. Izl 1,7-22). Danas nemali broj moćnih svijeta djeluje na isti način. I njih proganja aktualni demografski rast… Stoga, umjesto da se žele suočiti i riješiti te ozbiljne probleme uz poštivanje dostojanstva pojedinca i obitelji te nepovredivog prava na život svake osobe, radije promiču i nameću na bilo koji način masovni program kontrole rađanja.”

— PAPA IVAN PAVAO II., Evangelium Vitae, “Evanđelje života”, n. 16

“…ne smijemo podcijeniti uznemirujuće scenarije koji prijete našoj budućnosti, niti moćne nove instrumente koje “kultura smrti” ima na raspolaganju. “

—PAPA BENEDIKT XVI., Caritas in Veritate, n. 75

“Znanost može uvelike pridonijeti tome da svijet i čovječanstvo postanu humaniji. Ipak, također može uništiti čovječanstvo i svijet osim ako njime upravljaju sile koje se nalaze izvan njega…”

—PAPA BENEDIKT XVI., Spe Salvi

POSLJEDNJI SUKOB

Braćo i sestre, sve bi to bio razlog za očaj – da Gospa nije obećala da će nakon svih ovih nevolja njezino Bezgrješno Srce trijumfirati. To je još jedan način da se kaže da će Isus, kroz Marijino majčinstvo, pobijediti.

“Na ovoj univerzalnoj razini, ako pobjeda dođe, donijet će je Marija. Krist će pobijediti kroz nju jer želi da pobjede Crkve sada i u budućnosti budu povezane s njom…”

—PAPA IVAN PAVAO II., Prelazak praga nade, str. 221

Da, današnja velika laž je da je čovjek zla napast koju moramo iskorijeniti kako bismo riješili naše probleme – kao da je Bog krivo izračunao kada je rekao: “Plodite se i množite, napunite zemlju i sebi je podložite.”[16] Štoviše, postoji iskušenje da jednostavno prestanete živjeti, prestanete imati obitelji i preuzmete “bunker” mentalitet. Nedavno je planet statistički dosegao 8 milijardi stanovnika, na što je Steve Mosher, predsjednik Instituta za istraživanje stanovništva, upitao:

“… je li to prekretnica na uzlaznoj putanji čovječanstva koju bismo trebali slaviti ili upozorenje o nadolazećoj katastrofi zbog koje bismo trebali očajavati? Ovisi o tome koga slušate… Jeste li znali da je situacija u Italiji toliko strašna da brdski gradovi koji brzo opadaju poklanjaju kuće kako bi namamili ljude da se usele? Vukovi su se ponovno pojavili u određenim dijelovima Njemačke. Neki kažu da je svijet prepun problema. Svakako jest. Svi to znamo. Ali znamo da čovječanstvo nije problem. Čovječanstvo je odgovor.”

—”Welcome Baby 8 Billion”, 7. listopada 2022.; epochtimes.com

Razgovor sestre Emmanuel Maillard, francuske časne sestre s međugorskom vidjelicom Mirjanom izgledao je otprilike ovako:[17]

Sestra Emmanuel: “Jučer ste poslali vrlo snažne Gospine izjave. Na primjer: “Ne bojte se imati djecu. Radije bi se trebali bojati da ih nemate! Što više djece imate, to bolje!”

Mirjana: “Da, rekla je i zna zašto je rekla. I ja to znam… ali ne mogu vam reći više.”

Sestra Emmanuel: “Oh… i ti to znaš…!”

Mirjana (kima glavom, smiješeći se): “Kada se tajne otkriju, ljudi će shvatiti zašto im je bilo toliko važno imati puno djece. Svi čekamo trijumf Bezgrešnog Srca Marijina.”

Francuska vidjelica, Francine Bériault, [18] također je dobila poruku budućnosti pune nade od Isusa i Gospe:

“Oni koji će biti oslobođeni čarolija anđela smrti bit će sretni što su izgovorili svoje “da”. Kakva radost za sve Moje odabrane da imaju Moje milosti! Moji će ih svećenici hraniti Tijelom i Krvlju Kristovom. Oni koji će reći “da”, kao i djeca Svjetlosti, vidjet će čuda pred svojim očima… okusit ćete ljubav i ići ćete naprijed u Mojoj Novoj Zemlji u miru, radosti i ljubavi… nema više straha, nema više mržnje, samo ljubav, samo mir.”—Poruka 317. Veljača, 2003

“Sedmog dana se odmarao.” Djeco moja, ovaj sveti dan, sedmi, koji odgovara broju savršenstva, još nije ostvaren. [19] Zemlja je u svom punom razvoju trebala dati Adamu i Evi svoje plodove. Ali njihov grijeh zaustavio je ovaj plan ljubavi. Djeco moja, Moj Otac je dao svog Sina kako bi ovaj dan, sedmi, mogao biti ostvaren, kada će sve biti samo radost, samo mir. Oče, “Neka bude volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji.” Ovo je podsjetnik na obećanje dano Abrahamu, da će svi naseliti zemlju u radosti i gdje će svi biti u Njemu, svemogućem Bogu. Ovaj dan koji je moj Otac stvorio za vrijeme Adama i Eve dolazi. Neka se vrijeme ispuni u svakome od vas!…”

—23. travnja 2001.; usp. “Francine Bériault – La Fille du Oui à Jésus”

I na kraju, dopustite mi da citiram našeg dragog Svetog Oca koji je obećao da, unatoč ozbiljnosti sukoba koji je pred nama, on leži u planovima Božje providnosti.

“Sada smo pred konačnim sukobom između Crkve i anticrkve, između Evanđelja i antievanđelja, između Krista i antikrista. Ovo suočavanje nalazi se unutar planova Božanske Providnosti; to je kušnja koju mora prihvatiti cijela Crkva, a posebno Poljska Crkva. To je kušnja ne samo našem narodu i Crkvi, nego u određenom smislu kušnja dvije tisuće godina kulture i kršćanske civilizacije, sa svim posljedicama za ljudsko dostojanstvo, prava pojedinca, ljudska prava i prava naroda.”

—Kardinal Karol Wojtyla (IVAN PAVAO II.), na Euharistijskom kongresu, Philadelphia, PA za proslavu dvjestote obljetnice potpisivanja Deklaracije o neovisnosti; većina citata ovog odlomka ne uključuje riječi “Krist i antikrist”

To jest, Isus će čuvati i brinuti se za svoju Zaručnicu tijekom ove nevolje, posebno u Srcu svoje majke, koja je Kovčeg koji nam je dan za ovu veliku oluju.[20] Nemojmo se raspravljati s Isusom o ovome, nego jednostavno zamolimo ovu “ženu odjevenu u sunce”[21] da nas i naše voljene odvede u Sigurnu luku svoga Sina. Jer Oluja će se u bijesu srušiti na ovo jadno čovječanstvo…

“Moje Bezgrješno Srce bit će vaše utočište i put koji će vas voditi Bogu.”

(Gospa Fatimska, 13. lipnja 1917)

-Mark Mallet

“On [Sotona] vas je uspio zavesti…. Uspio je sve unaprijed dogovoriti na najpametniji način. Svojom je planu priklonio svaki sektor ljudske znanosti i tehnike, pripremajući sve za pobunu protiv Boga. Veći dio čovječanstva sada je u njegovim rukama. Uspio je lukavstvom privući k sebi znanstvenike, umjetnike, filozofe, učenjake, moćnike. Navedeni njime, sada su mu se stavili u službu da djeluju bez Boga i protiv Boga…”

— BDM ocu Stefanu Gobbiu, poruka br. 127, “Plava knjiga: Svećenicima, Marijinim predragim sinovima”, 18. svibnja 1977

Vidi također:

Laži koje su nam govorili i na koje su nas tjerali: NOŠENJE MASKI

https://rumble.com/v1xoobw-lai-koje-su-nam-govorili-i-na-koje-su-nas-tjerali-noenje-maski.html

Šokantna iskustva svećenika egzoricsta i monah diljem svijeta

p.s. Upravo pogledah i mogu vam samo preporuciti, isplati se utrošiti sat vremena. Pogledajte. Neke se stvari prikazuju po prvi put. Ovo je strašno.

Link za gledanje filma:

Izdavačka kuća “Kyrios”

Vijesti

Slavni fizičar Volta – djeci u slobodno vrijeme tumačio Katekizam i redovito molio krunicu

Published

on

“Bio je predan proučavanju temelja katoličanstva, imao je široko i sveobuhvatno znanje o njima. Svaka njegova riječ odavala je čovjeka neobično lucidna uma i široke erudicije, ali u svakoj stvari koja se ticala dogmatske suštine vjere, ili propisanih religioznih dužnosti, bio je spreman za učenje”. Ovim je riječima jedan od biografa opisao genijalnog Alessandra Voltu.

Alessandro Volta (18. veljače 1745.-5. ožujka 1827.) talijanski je fizičar, jedan od osnivača elektrostatike. Bio je jedan od boljih fizičara u povijesti čovječanstva, a 70 godina poslije njegove smrti njemu u čast jedinica za napon dobila je ime upravo po njemu (Volt).

foto: Community Stories

O religioznosti Alessandra Volte nema nikakve sumnje. Kao što piše njegov biograf; “Bio je predan proučavanju temelja katoličanstva, imao je široko i sveobuhvatno znanje o njima. Svaka njegova riječ odavala je čovjeka neobično lucidna uma i široke erudicije, ali u svakoj stvari koja se ticala dogmatske suštine vjere, ili propisanih religioznih dužnosti, bio je spreman za učenje”. Za trajanja svoje profesure, posvećivao je akademske pauze proučavanju vjere, stalno se koristeći samostanskim knjižnicama. Unatoč velikom poznavanju navedenih pitanja, ili možda upravo zbog toga, nikada nije pokušavao podučavati teologe, ili reformirati teologiju u ime znanstvenog napretka. Jednom je zapisao “Moderna otkrića, zakoni koje smo prepoznali, putevi koje smo načinili, ne smiju dovesti do predrasuda prema starijim istinama, ne smiju smesti čovjeka s pravoga puta, kojeg je utvrdilo toliko ljudi”.

Za vrijeme svojih posjeta Parizu pazio je da nikada ne propusti misu, baš kao i kada se nalazio u Lyonu, iako je tada, kao što piše u pismu, imao problema pri nalaženju svećenika koji nije bio “državni”. Kada je bio kod kuće išao je na dnevnu misu i primao Sakramente za sve blagdane. Na Tijelovo je uređivao svoju kuću i ulice kojima je prolazila procesija, sudjelovao je u javnim pobožnostima pred drevnim Raspelom koje se nalazilo u Crkvi Navještenja. Nad svojim vratima je imao sliku Blažene Djevice i, prilikom ulaska se uvijek naklonio šeširom. Svake subote upaljena je lampa pred njom, a ako bi posluga to zaboravila učiniti, Volta bi ispravio propust. Od svoje majke i oca naučio je moliti Krunicu svake večeri, a tu praksu nastavio je kroz cijeli svoj život.

Još veći dokaz ljubavi prema Kršćanskom vjerovanju pronalazimo u njegovim nastojanjima da usadi i potvrdi vjeru u srcima drugih ljudi. Svatko tko bi posjetio župnu crkvu, u blagdansko poslijepodne, mogao je vidjeti Voltu među djecom kako im objašnjava Katekizam. Ista želja da učini nešto za spasenje drugih dovela je do dokumenta u kojem daje izričitu i svečanu Ispovijed Vjere. Kanonik Giacomo Ciceri imao je u svojoj skrbi umirućeg čovjeka kojeg je uzalud pokušavao preobratiti. Svaki poziv je odbijen odgovorom kako je religija samo za vulgarne i nesofisticirane, i da ljudi znanosti, među koje se on svrstavao, nemaju takvih zabrinutosti. Ciceri mu je ponudio primjer Volte, čovjeka koji je sigurno znao nešto o znanosti i koji je bio uzoran kršćanin. Ime je ostavilo dojam na njega; odgovorio je da ako Voltina vjera nije tek za pokazivanje, bio bi spreman ispovijedati vjeru. Kanonik, koji je poznavao Voltu, zamolio ga je da napiše par rečenica sirotom grešniku, dobio je sljedeći odgovor:

Ne mogu shvatiti kako itko može sumnjati u iskrenost i postojanost moje vezanosti uz religiju koju ispovijedam, Rimsku, Katoličku i Apostolsku vjeru u kojoj sam rođen i odgojen, i koju sam uvijek ispovijedao, vanjskim i unutarnjim manifestacijama. Istina je da sam, i prečesto, propuštao izvršavati ona dobra djela koja su oznaka katoličkog kršćanina, i kriv sam zbog mnogih grijeha: ali kroz posebnu milost Gospodina nikada se nisam, koliko sam svjestan, pokolebao u svojoj vjeri. Ako su moji prekršaji i nedjela pružala nekom povod da posumnja u moju nevjeru, ovom prilikom, kao reparaciju ili u koju god drugu svrhu može poslužiti, uvjeravam takvu ili bilo koju drugu osobu, i spreman sam potvrditi ovu izjavu u bilo kojim okolnostima neovisno o posljedicama, da sam uvijek vjerovao i da još uvijek vjerujem kako je Sveta Katolička vjera jedina prava i nepogrešiva religija: i konstantno zahvaljujem Bogu, koji je ulio u mene tu vjeru u kojoj želim živjeti i umrijeti, sa čvrstom nadom u vječni život.

U toj vjeri prepoznajem čisti dar Gospodinov, nadnaravnu milost, ali nisam zanemario ona ljudska sredstva nepogrešivosti koja potvrđuju vjerovanje, i odbacuju sumnje koje se ponekad javljaju. Pažljivo sam proučavao temelje religije, djela branitelja i kritičara, razloge za i protiv, i mogu reći da, kao rezultat svog tog istraživanja, pridajem religiji takav stupanj vjerojatnosti da je svaki duh neiskvaren grijehom i strašću, svaki prirodno plemenit duh, mora voljeti i prihvatiti.

Neka ova ispovijed koju su me zamolili i koju sam rado iskazao, napisao i potpisao vlastitom rukom, s ovlastima da je pokažete kome god želite jer se ne sramim Evanđelja, urodi plodovima!

Milano, 6. siječnja 1815.
(potpisan) Alexander Volta.

Tako je razmišljao čovjek čija je intelektualna veličina iskazana u osmišljavanju Voltina elektrostatičkog stupa. U njegovu otkriću ništa nije prepušteno slučaju, rezultat je prodornog, logičkog i pažljivog promišljanja. Kada je, nakon godina istraživanja, Volta ušao jednog dana u svoj laboratorij i napravio svoj stup od srebra, cinka i vlažne krpe, nijedan drugi fizičar nije mogao predvidjeti rezultate. No, Volta je bio siguran u svojim temeljima, a znanje je dugovao posebnom intelektu i pažljivom istraživanju. Počeo je od Galvanijeva, više ili manje slučajnog, otkrića grčenja žabljeg mišića, bio je jedini znanstvenik koji je razvio valjano objašnjenje fenomena. Od tada je radio, korak po korak, rješavajući jedan problem za drugim, sve dok na kraju “najljepši instrument ljudske proizvodnje” nije nastao kao rezultat njegove mentalne vizije. Ista prodorna vizija je usmjerena, kao što nam njegova Ispovijed govori, preispitivanju razloga za i protiv kršćanstva, a njegov zaključak je kako se upravo iz takvog propitivanja razvijaju najjači argumenti za kršćanstvo.

Preuzeto s bloga Katolik s dna kace

Continue Reading

Vijesti

“Čovječanstvo je u osnovi ‘slijepo’ na ono što postoji…”

Published

on

U intervjuu iz 1899. Nikola Tesla je to rekao, citiram:

“Sve je svjetlo, ja sam dio svjetla, a to je glazba. Svjetlo ispunjava mojih šest osjetila: vidim ga, čujem, osjećam, mirišem, dodirujem i mislim. Razmišljanje o njemu znači moje šesto čulo. Čestice svjetlosti su napisana bilješka”.

Također nastavlja i kaže da je “Svjetlost primarni izvor Stvaranja, u jednoj je njena zraka sudbina naroda, svaki narod ima svoju zraku u onom velikom izvoru svjetlosti koji vidimo kao Sunce.”

Najteži dio kod natjeravanja ljudi da razmišljaju izvan okvira i vjeruju u nemoguće je natjerati ih da razumiju osnove SVEGA što nas uče o prirodi Svjetla, Energije i biologije, potpuna je izmišljena laž kako bi se čovječanstvo zadržalo namjerno u tami.

Eter = Svjetlost = Univerzalna svijest = Stvoritelj = Bog, itd.

izvor(i): Mediji, Telegram, Q…

 

Continue Reading

Vijesti

Sveta Crkva u ime Božje kazuje ti i propovijeda sad u korizmi, sve je na zemlji prolazno, sve radosti na svijetu samo su taština

Published

on

Bog hoće, da se svi ljudi spase, da se svi griješnici na pokoru obrate. Ali bez milosti se Božje nitko ne može spasiti; bez milosti ne mogu nevjernici doći do spoznanja istine, ne mogu se ni griješnici obratiti na pravu pokoru, niti pravednici ustrajati u dobru do konca života.

Te milosti Bog nam ne da bez molitve. Isus pak hoće, da molimo u Ime Njegovo, neka se zna, da nam je On zaslužio sve milosti.

Bog nam, istina, daje prve milost i bez molitve, kao: poziv k vjeri, ili kad poziva griješnika na obraćenje, ili milost molitve. Ali drugih milosti, osobito milost ustrajnosti, po običnom redu stvari, ne daje nam nego po molitvi.

Odatle i zaključuju sv. naučitelji, da je molitva svima, koji su došli k razumu, potrebita za spasenje. I to je članak naše sv. vjere, da se odrasli bez molitve ne mogu spasiti, jer bez molitve ne mogu dobiti milosti, što su nam za spasenje potrebite. 

A te milosti valja moliti u Ime Isusovo, neka se zna, da nam se sve milosti daju po zaslugama Isusovim. Zato i griješnici treba da se s pouzdanjem utiču k Isusu, jer se postignuće milosti ne oslanja na našim zaslugama, nego na milosrđu Božjem i zaslugama Isusovim.

Zato naš Spasitelj i potiče svoje učenike neka sve mole Oca nebeskoga u Ime Njegovo: “Zaista, zaista vam kažem ako što uzištete u Oca u Ime moje, dat će vam. Do sada ne iskaste ništa u Ime moje. Ištite i primit ćete, da radost vaša bude potpuna.”

(izvor) objavio TOMA BLIZANAC blog i Croativ.net

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved