Connect with us

Vijesti

NEŠTO SE STRAŠNO DOGODILO 1 LIPNJA 2016 A ŠTO NAS MOŽE UZBUNITI I NAKON OVIH IZBORA

Published

on

ŠTO SE TO DOGODILO 1 LIPNJA 2016 A ŠTO BI NAS DANAS MORALO UZBUNITI NAKON OBJAVLJENIH REZULTATA PARLAMENTARNIH IZBORA 5 SRPNJA 2020?

Autor: prof. Kornelija Pejčinović

Nešto se strašno dogodilo 1.06.2016 sa 600 uzvanika na službenom otvorenju najvećeg i najdužeg tunela na svijetu, tunela sv. Gottharda, u Švicarskoj, u prisutnosti tri predsjednika EU vlada, i predsjednika Švicarske, uz šest stotina najprobranijih uzvanika svjetske vladajuće elite. Prisutni su bili Angela Merkel, Francois Holland i Matteo Renzi, te domaćin,  švicarski predsjednik.

Ovaj događaj je veoma značajan, presudan i vrijedno ga je ponovo osvježiti i prisvjestiti, prikazati ljudima upravo u trenutku obavljenih rezultata parlamentarnih izbora u Hrvatskoj od 5 srpnja ove godine.

Ovaj događaj, ovo „svečano“ službeno otvorenje je bio objavljeni program onoga što bi se dogodilo cijelom svijetu da je 2016 za prvu predsjednicu SAD-a bila izabrana Hillary Clinton. Njena duhovna, politička, neoliberalna dvojnica u Europi je Angela Merkel. Taj događaj je bio  strašno upozorenje cijelom svijetu o skoroj budućnosti i novoj stvarnosti koju nam je svjetska vladajuća oligarhija pripremila.

>> Iz talijanske perspektive: GOVOR VLADIMIRA PUTINA NARODIMA

Ovaj program je objavljen na službenom otvorenju tunela sv. Gotthard samo 8 dana uoči objave kandidature Hillary Clinton za predsjednicu SAD i Europska unija ga je platila 8 miliona eura.

PROČITAJTE PAŽLJIVO MOJ NIŽE PRILOŽENI TEKST I POGLEDAJTE U VIDEO PRILOZIMA ŠTO SU NAM GOSPODARI SVIJETA PRIPRAVILI ZA SKORU BUDUĆNOST JOŠ 2016 GODINE. 1.06.2016 SA 600 UZVANIKA – VLADAVINU ZVJERI.

 Godina 2016 bila je godina predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Državama Amerike. Na tim izborima su se natjecala dva kandidata: Hillary Clinton kao neupitna buduća pobjednica izbora i Donnald Trump kao predpostavljeni 100%  gubitnik.

Hillary Clinton je neočekivano izgubila izbore. Iza nje je stajala svjetska financijska moć: Federal Reserve, Wall Street, i otprilike 70 000 multinacionalnih kompanija kojima svima stoji u sjeni bankarska oligarhija s dinastijama Rotschild i Rockefeller na čelu.

>> KALERGIJEV PLAN ETNIČKOG ČIŠĆENJA EUROPE

Njihov davni program je bio onaj koji ćete vidjeti u službenom programu na otvorenju najdužeg tunela na svijetu: sv. Gotthard. To je program zatiranja svjetskog stanovništva i njegovog svođenja na 500 000 čipiranih zombija. To je program koji je službeno objavio da je Isus Krist mrtav i da je Lucifer pobjednik u tisućljetnoj borbi protiv Isusa Krista i Kristove Crkve. Ovaj program je svijetu objavio da je rimski Papa službenik Novog Svjetskog Poretka koji je cijeli ovaj događaj u programu otvorenja blagoslovio. Ovaj program je najavio događaje iz Apokalipse sv. Ivana ali s obrnutim predznakom, ne Kristovog drugog dolaska i Njegove konačne pobjede nad svijetom i sotonom nego je objavio Njegov potpuni poraz, Njegovo poniženje, Njegovu smrt.  Njemu u programu sv. Gotthard plaze  skarabeji – sotonski simbol – po licu, njegovi apostoli se predaju Sotoni, a Sotona siluje njegove časne sestre. U ovom „svećanom programu“ likuje Sotona – Bafomet. On je glavno lice cijelog programa koji najavljuje i krvave ljudske žrtve i pakao na zemlji.

Svjeska duboka država, svjetska kabalistička oligarhija je toliko bila uvjerena u pobjedu Hillary Clinton da je objavila svoj program za koji je mislila da je nezaustavljiv. Oni rade u višestoljetnom kontinuitetu. Prethodnu godinu, 2015, su Ujedinjeni Narodi, kao buduća vlada svijeta, slavili kao godinu Svjetlosti, da se gojimi ne dosjete, to je bila godina Lucifera. Lux, lucis latinski znači svjetlo. Tim povodom su se tokom cijele godine prikazivali različiti luciferijanski programi, programi o vanzemaljcima, ustvari o demonima koji su na otvorenju tunela prikazani kao glavni akteri.

>> EKSKLUZIVNO: VIJEĆE EUROPE najavljuje REPRESIJU I ZATVOR za svakoga tko RAZOTRIVA OPASNOSTI ZA ZDRAVLJE od 5G. U opasnosti su liječnici, aktivisti i znanstvenici!

/Spomenimo se da je ovaj program organiziran uz sudjelovanje CERN-a, najvećeg fizikalnog istraživačkog centra na svijetu. On nije samo centar za fizička istraživanja subatomskih čestica, materije, nego je i okultni centar. Na njegovom ulazu stoji kip indijskog boga Shive koji razara i stvara, masonski princip disolve et coaglua. Naša ministrica Divjak je iz CERN-a uzela smjernice za reformu školstva./

Izbor Donnalda Trumpa je izazvao je opću pometnju i opći šok svjetske Duboke države i oligarhije koja je najprije pokušala osporiti legitimnost izbora. Nastavila je s beskrajnom Russigate aferom prikazujući predsjednika Donnalda Trumpa kao  marionetu Vladimira Putina koji se kao upleo u predsjedničke izbore SAD-a. Konačno je nedavno, demokratska, na izborima gubitnička stranka,  provela u Congresu  impeachmet kako bi u četvrtoj godini predsjedničke službe izbacila predsjednika Donnalda Trumpa iz Bijele kuće.

Kad ni to nije uspjelo izazvali su korona krizu- pandemiju, ne samo u SAD-u nego u cijelom svijetu, s već odavno pripravljenim scenarijem Četvrte industrijske revolucije Davida Rockefellera koji je epidemijom, vakcinacijom i čipiranjem naumio zaustaviti svijet koji poznajemo i u tome je i mrtav uspio.

>> Louis d’Alencourt: OBJAVE S KRAJA VREMENA – Virus kaosa

>> OBJAVE S KRAJA VREMENA: Virus kaosa (izazov Bogu) 2. dio

Trebalo je uništiti gospodarstvo, ukinuti građanske slobode, zatvoriti građane u kuće, izolirati ih, uvesti policijsku kontrolu i zavesti pseudo znanstveno, pseudo medicinsko jednoumlje, te političku i medicinsku diktaturu nad stanovništvom da bi se predsjedniku Donnaldu Trumpu onemogućilo natjecanje i moguća pobjeda na predsjedničkim izborima 2020.

Kako je Donnald Trump kao svoj program objavio kraj globalizma i vraćanje SAD-a Amerikancima, poništenje transnacionalnih trgovačkih ugovora  i obnovu nacionalne države SAD-a i u svijetu, on je time zadao  smrtni udarac globalističkoj oligarhiji.

Do dana današnjeg, na pragu drugih predsjedničkih izbora on je na udaru svjetske Duboke države s ciljem političke eliminacije i dovođenja oligarhiji pogodnog kandidata koji će provesti program objavljen na otvorenju tunela sv. Gottharda 1 lipnja 2016 godine.

>> NJEMAČKI SLUŽBENI IZVJEŠTAJ ISCURIO: KORONA JE LAŽNI GLOBALNI ALARM

Kakve veze imaju ovi događaji sa trenutnom političkom stvarnošću i hrvatskim parlamentarnim izborima?

Imaju direktne veze. U eri PANDEMIJE koju je kreirala gornja anti-Trump koalicija uvodeći virus covid-19 koji je uzdrmao cijeli svijet na političkom, gospodarskom, zdravstvenom i svim planovima ljudskog života Hrvatska je predsjedavala Europskom unijom. Jednim potezom se zaustavilo sve: zabranjeno kretanje, uvedena izolacija, karantena, distanciranje, stavljanje maske, obustavljanje kompletnog gospodarskog i javnog života, uključujući i vjerski zatvaranjem crkava i obustavom bogoslužja. Odjednom je uvedeno vanustavno izvnredno stanje u cijelom svijetu sa svrhom stvaranja efikasnog cjepiva za cjelokupno svjetsko stanovništvo koje će ga pretvoriti u zombije kako je to objavljeno u svečanom programu otvorenja tunela sv. Gotthard.  A tu je i Angela Merkel neoliberalni stup svjetske oligarhije združene sa G. Sorosom i dinasijom Rotschilda koja vjerno provodi program imigracije unatoč „pandemiji“ i uništenja svih tradicionalnih civilizacijskih, kulturnih i moralnih, europskih vrijednosti uz pomoć krize i Istambulske konvencije, Marakeškog sporazuma.

>> Roberto De Mattei: BOŽJI SUD U POVIJESTI

Hrvatska se od početka pokazala kao vrlo poslušan i pouzdan provoditelj stranih direktiva koje su protivne njenom interesu i tradiciji. Tako je bilo i s izbijanjem krize  covid-19 u kojoj je bila isključena bilo kakva domaća znanstvena pamet, onemogućena bilo kakva stručna rasprava.  Slijepo se slijedilo direktive svjetskih centara moći putem diktata neustavno utemeljenog Stožera.

U ovom trenutku postoji i službeni dugoročni program Europske unije: DIGITALIZACIJA I NEW GREEN DEAL s uvođenjem 5G i 6G mreža koje stvaraju jednake simptome kao i covid-19 bolest, a služe za nadziranje i kontrolu  cjelokupnog stanovništva. Taj program je, misleći samo na njegove gospodarske učinke, Hrvatska prihvatila, ali učinci tog programa su katastrofalni za cijelo čovječanstvo. Oni pretvaraju čovjeka u stroj. Tako ćemo biti 24/24 sata cijeloga života 100% transparetni. Nestat će svaka privatnost. Bit ćemo kontrolirani u mislima, riječima i djelima. Robovi.

Svi svjetski podaci o stanju epidemije covid-19 su manipulirani i stožer može potirući ustavna prava produžiti izolaciju, zabraniti kretanje i za to vrijeme, izbjegavajući proteste, instalirati ubitačne frekvencijske antene kojim će kontrolirati cjelokupno stanovništvo, prisilno provesti testiranje i vakciniranje stanovništva. /U mnogim mjestima je Elektra već crvenom bojom obilježila mjesta instalacije./

>> ŠOKANTNO! EUROPSKA studija dokazala: OPASNOSTI RADIJACIJE 5G i coronavirus

Uz ovakav većinski HDZ- bruxelleski parlament i predsjednika, Bruxelleskog čovjeka, koji se dokazao  dosadašnjom spremnošću služenja, provođenjem DIGITALIZACIJE I NEW GREEN DEAL-a, uz ovakve buduće saborske zastupnike koji o ovim problemima nemaju pojma, ovo bi nam mogli  biti posljednji izbori, a narodi Europe bi mogli uskoro marširati onim kontroliranim korakom poput naroda iz programa s otvorenja tunela sv. Gottharda iz 2016 godine.

NEŠTO STRAŠNO SE DOGODILO 1 LIPNJA 2016 A DA TO NIJE NAŠLO ODJEKA U JAVNOSTI! (video)

U ovom filmiću  koji traje 6 minuta vidjet ćete kraj ceremonije i oduševljenu svjetsku elitu koja je svoju pobjedu nad goyimima oduševljeno pozdravila.

Na videu koji  prikazuje Angelu Merkel, unatoč intervjua na talijanskom, promatrajte Angelu Merkel, a posebno nakon završenog razgovora. Reporter je pustio usporenu snimku na kojoj je izrazita njena luciferijanska opsjednutost  izazvana ushićenjem viđenog programa, reptil..

Duži prikaz rituala od 1 sata: Gotthard Tunnel Opening Ritual (Shocking) – SLUŽBENI PROGRAM JE TRAJAO VIŠE SATI

Očito da o ovim problemima  ni jedna politička stranka koja se natjecala za Sabor nije vodila računa ali je zato Europska unija već pripremila program vakcinacije i putovnice koja se mora ostvariti do 2022 godine.

Vijesti

Čudesna vizija iza blagdana Tijelova

Published

on

Proslava Tijelova može se pratiti do vizije koju je o liturgijskoj godini imala belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća – piše Philip Kosloski u Altea-i.

Rimski obred Katoličke crkve svake godine nakon nedjelje Trojstva slavi blagdan Tijela i Krvi Gospodnje.

Međutim, Crkva nije uvijek slavila ovaj blagdan, a veliki utjecaj iza njega imala je belgijska časna sestra Juliana iz 13. stoljeća.

Viđenje svete Julijane

Juliana je bila duboko posvećena Svetoj Euharistiji od ranog djetinjstva i prema piscu Aleteije Joanne McPortland, “ušla je u redovnički život u dobi od 13 godina, služeći u hospiciju za gubavce koji je vodila njezina zajednica.”

U to je vrijeme počela imati neobičnu viziju. Pisac Heinrich Stieglitz pripovijeda viziju u svojoj knjizi The Church Year: Talks to Children:

Već u svojoj šesnaestoj godini Julijana je imala izvanrednu viziju dok je bila na molitvi. Vidjela je pun mjesec kako jarko sja, ali na njemu je bila tamna mrlja kao da je njegov komad izbio. Isprva nije mogla razumjeti viziju. Što je češće gledala taj neobičan prizor, to je njezino čuđenje raslo.

U početku je mislila da je vizija demonskog podrijetla i molila je Boga za pomoć:

“Je li to iskušenje Zloga?” – zabrinuto je upitala. Usrdno je molila, a vizija je ipak ostala. Usred gorućih suza djevojka je zamolila svog Spasitelja punog ljubavi da joj objasni što to znači.

Prema izvješću, Isus je odgovorio na Julianin zahtjev i rekao joj što je točno vizija trebala predstavljati:

Na kraju joj je Isus rekao: “Mjesec predstavlja crkvenu godinu. Tamna mrlja na njegovoj sjajnoj površini znači da još uvijek nedostaje jedna gozba. Moja je volja da se ustanovi velika svetkovina u čast Moga Presvetoga Tijela. Veliki četvrtak više je dan žalosti nego radosti. Sada idi i objavi to svijetu.” Ponizna časna sestra uzdržala se pred takvim zadatkom i rekla našem Gospodinu ovako: “Gospodine,” rekla je, “ja sam samo jednostavna djevojka i nisam nimalo dostojna. Zato te molim da ovo djelo povjeriš svetim i učenim svećenicima.”

U početku Juliana nije nikome rekla, no s vremenom je povjerila svoju viziju nekolicini ljudi, a zatim je račun došao do samog pape.

Dok će sveti Toma Akvinski s vremenom napisati prekrasne poetske pjesme za ovaj novi blagdan, slavlje vjerojatno ne bi postojalo da nije bilo svetosti svete Julijane i njezine otvorenosti za primanje Božje riječi.

Philip Kosloski /Altea

Continue Reading

Vijesti

Biden se boji ‘velikog židovskog utjecaja’

Published

on

Američki predsjednik neće riskirati da naljuti lobi u Washingtonu, rekao je savjetnik za sigurnost za Project Veritas

Predsjednik SAD-a Joe Biden pod pritiskom je progresivnog krila Demokratske stranke da oštrije osudi izraelske postupke u Gazi, ali to neće učiniti osim ako ne osvoji drugi mandat, rekao je dužnosnik Vijeća za nacionalnu sigurnost za Project Veritas.

Bidenov stav o Izraelu rezultat je pažljivih “političkih kalkulacija”, rekao je savjetnik za politiku Vijeća za nacionalnu sigurnost Sterlin Waters tajnom novinaru za Project Veritas, konzervativni medij poznat po operacijama skrivenih kamera.

S jedne strane, Biden i njegovi glavni suradnici moraju reći Izraelu da “nećete nastaviti lagati, bombardirati i ubijati svu ovu djecu bez suočavanja s ozbiljnim posljedicama” kako bi umirili progresivne glasače, objasnio je Waters u videu koji je objavljen u utorak. Međutim, kad bi Biden to učinio, nastavio je Waters, razljutio bi “veliki, moćni židovski utjecaj u republikanskoj i demokratskoj politici” i suočio se s klevetničkom kampanjom koja bi ga koštala predsjedničkih izbora u studenom ove godine.

“Kada bi Biden ponovno pobijedio, mogao bi biti mnogo iskreniji kada je rekao ‘ne’”, rekao je Waters. “[Ali] to je odluka drugog mandata.”

Trenutačno se čini da se Bidenovo stajalište o Izraelu mijenja iz dana u dan, s američkim predsjednikom koji je u nedjelju okupljenim studentima rekao da podržava “trenutni prekid vatre kako bi se zaustavile borbe” u Gazi, a novinarima u ponedjeljak rekao da “stojimo uz Izrael da ukloni [vođu Hamasa Yahyu] Sinwara i ostale koljače Hamasa.”

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu tvrdi da Izrael može uništiti Hamas samo invazijom na Rafah, grad u južnoj Gazi u kojem se trenutno nalazi više od milijun raseljenih Palestinaca.

Ranije ovog mjeseca, Biden je zaprijetio da će zaustaviti isporuku oružja Izraelu ako Netanyahu naredi kopnenu invaziju na Rafah, odluka za koju je Waters rekao da je “politički rizik”.

Međutim, dok je Bijela kuća zamrznula isporuku bombi Izraelu krajem travnja, Biden je odobrio drugu prodaju oružja vrijednu milijardu dolara – uključujući tenkovsko streljivo i minobacačke granate – židovskoj državi nekoliko dana nakon što je obećao uskratiti buduće isporuke.

Izrael je napadao Rafah zračnim napadima posljednja dva tjedna, uz pokretanje ograničenih kopnenih operacija u istočnim četvrtima grada. Netanyahu je odbacio Bidenovu prijetnju da će prekinuti vojnu pomoć, izjavivši da će se Izrael “boriti našim noktima” ako bude potrebno.

Unatoč Netanyahuovom hvalisanju, premijerov ratni kabinet odložio je planove za veliku ofenzivu u Rafi i odlučio se za ograničeniji pristup koji će minimizirati civilne žrtve, izvijestio je u ponedjeljak Washington Post. Izraelski izvori koji su razgovarali s Postom rekli su da je ovaj pristup odabran kako bi se izbjegao gnjev SAD-a.

Dan prije nego što je Watersov intervju objavljen, dužnosnik američkog State Departmenta rekao je za Politico da je državni tajnik Antony Blinken naredio zaposlenicima da prestanu objavljivati detalje povjerljivih razgovora u vezi sa sukobom Izraela i Hamasa medijima (Project Veritas, Logicno)

Continue Reading

Vijesti

Hrvatska – Sretan ti Dan državnosti!

Published

on

Hrvatska slavi Dan državnosti – prije 34 godine, 30. svibnja 1990., konstituiran je prvi demokratski, višestranački Sabor i potvrđena njegova povijesna uloga u očuvanju hrvatske državnosti.

Posebno, svečarsko raspoloženje vladalo je tog 30. svibnja diljem Hrvatske, osobito na zagrebačkom Trgu svetog Marka.

foto: mreže

Nakon desetljeća komunističke vlasti i jednoumlja, u Saboru su se okupili zastupnici izabrani na demokratskim i višestranačkim izborima koji su održani u dva kruga, u travnju i svibnju 1990., i na kojima je uvjerljivo pobijedio HDZ.

“Bio je to doista velik događaj – vlast u Hrvatskoj preuzimali su ljudi koji za dotadašnje vladavine komunističkog jednoumlja pretežno nisu bili podobni. Znatan broj njih doživio je u tom vremenu razne oblike šikaniranja, a neki su bili i politički zatvorenici“, zapisao je povjesničar Ivo Perić.

Na konstituirajućoj sjednici izabrano je vodstvo novog višestranačkog Sabora, za predsjednika Žarko Domljan, a za potpredsjednike Ivica Percan, Stjepan Sulimanac i Vladimir Šeks.

“Mislim da izražavam osjećanje svih zastupnika ako kažem da iskazano veliko povjerenje birača u ovaj Sabor nalaže svima da poštujući prošlost usmjerimo svoj poglede na budućnost, da okupimo sve ljude dobre volje, sve duhovne, stručne, materijalne potencijale zemlje u ostvarenju zajedničkoga cilja – slobodne, demokratske i suverene Hrvatske“, kazao je tada Domljan.

Za predsjednika Izvršnog vijeća Sabora izabran je Stipe Mesić, a za predsjednika Predsjedništva SR Hrvatske dr. Franjo Tuđman.

Tuđman: Nisam sumnjao da će hrvatski narod pokazati zrelost na izborima

Obratio se nazočnima i istaknuo kako je Hrvatski državni sabor kroz povijest bio čuvar suvereniteta (s izuzetkom razdoblja od 1918. do 1941.) hrvatskoga naroda u odnosu na druge nacionalne i državne zajednice.

Kazao je i kako nije sumnjao da će hrvatski narod pokazati svoju zrelost na prvim demokratskim izborima, “iz kojih je proizišao Sabor“, te izrazio uvjerenje da će “on znati i moći pod vodstvom svoga istinskoga predstavništva, izgraditi život dostojan slobodnih ljudi u svojoj jedinoj, napaćenoj, ali svetoj domovini“.

Prvi saziv Sabora imao je 351 zastupnika i tri vijeća: općina, udruženog rada i Društveno-političko vijeće.

Sabor konstituiran 30. svibnja 1990. radio je nešto duže od dvije godine i u tom je razdoblju, odrađujući dio mandata u posebnim, ratnim okolnostima, donio povijesne odluke o hrvatskoj suverenosti i samostalnosti, te o raskidu državno-pravnih sveza s bivšom SFRJ, kao i “božićni Ustav”.

Vijenci i svijeće za poginule za Domovinu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i članovi Vlade u povodu Dana državnosti položit će vijence kod Spomenika domovini.

Povodom Dana državnosti i svetkovine Tijelova, koji padaju na isti dan, zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša vodit će misno slavlje u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu, nakon čega će premijer Plenković s članovima Vlade prisustvovati smjeni straže Kravat pukovnije.

Dan državnosti bit će obilježen i u drugim gradovima. Na vukovarskom Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata predstavnici Grada odat će počast poginulima polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, a u crkvi sv. Filipa i Jakova služit će se sveta misa za Domovinu.

Predsjednik Vlade poslijepodne će u Zagrebu prisustvovati programu u Rekreacijsko-sportskom centru na Jarunu gdje će obići taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi te proizvoda i usluga braniteljskih zadruga. Nazočit će i pokaznim vježbama Hrvatske vojske i policije te letačkom programu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Obilježavanje Dana državnosti završit će svečanim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Continue Reading

Popularno

Copyright © 2023. Croativ.net. All Rights Reserved